Guide: 8 fantastiske oplevelser på Isle of Skye

Oplev det bedste af Skotlands smukkeste ø

Er du på kør-selv-ferie i det vestlige Skotland, og drømmer du om at opleve den mytiske, magiske og helt særlige natur, som højlandet er så kendt for? Så er Isle of Skye svaret på alle dine bønner. Øen er berømt for sin helt særlige natur. og vi har besøgt den, for at se om det virkelig lever op til sit fantastiske ry. Vi kan love dig, at vi ikke rejste skuffede derfra. Det ældgamle, bjergrige landskab på Isle of Skye er svøbt i folkesagn og myter; et landskab, der sætter fantasien i gang! Men skønheden, den er virkelig nok!

Her får du vores anbefalinger til 8 af Isle of Skyes største seværdigheder, som du skal skynde dig at skrive på din bucket-liste. 

Vores 8 anbefalinger

Vis på kort

8. Borgen Eilean Donan

Helene

Jeg synes at en rundtur igennem Isle of Skye er hele turen til Skotland værd. Det er et af de mest magiske steder og naturen er helt unik og særlig her. Lige fra man kører over broen bliver man mødt af den vildeste rå natur, der ændre sig hver kilometer man kører. Fra fe-dalen Fairy Glen til klipperne Old Man Storr, er det en af de smukkeste køreture man kan tage. Og med mange muligheder for at stoppe op og beundre naturen og storheden kan man virkelig føle sig helt fortryllet.

Køreturen rundt på øen er fyldt med muligheder for vandreture. Man kan følge stier og åer der ender ud i vandfald, eller se hvordan en dal bliver til et bjerg på ingen tid, med de smukkeste udsigter. Isle of Skye og køreturen rundt er virkelig alt man forbinder med det skotske højland.