Arcotel Castellani Salzburg

Dette foto er fra Salzburg

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
 • Mødelokaler
 • Business Center
Sport
 • Fitnessrum
Værelses faciliteter
 • Ikke ryger værelser
Hotel faciliteter
 • Restaurant
 • Concierge
 • Lounge
 • Room service
 • Elevator
 • Adgang for kørestole
 • Vaskeriservice

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Dette eksklusive business-hotel ligger tæt på det historiske centrum af Salzburg, Mozarts fødested. Kun en kort gåtur adskiller gæsterne fra Salzburgs mange interessante seværdigheder såsom Hohensalzburg Fort, Domkirkepladsen og Großes Festspielhaus. Hotellet har en praktisk beliggenhed tæt på byens centrum og bare 15 minutters gang fra centrum af den gamle by, hvor gæsterne vil finde en række butikker og forbindelser med offentlige transportmidler. Hovedbanegården ligger 3 km fra h
Indretning
Hjertet af dette city-hotel udgør den store hotelhave med de 400 år gamle lindetræer. Dette førsteklasses designer-hotel rummer 151 værelser og kan takke en særlig blanding af klassisk elegance og moderne arkitektur for den unikke atmosfære. Til faciliteterne hører døgnåben reception og check-out service samt en safeboks og en bar og restaurant på stedet. Gæsterne kan slappe af i fjernsynsstuen, holde møde i mødelokalet og benytte hotellets internetadgang. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (sidstnævnte mod betaling) samt gratis parkering af bilen på parkeringspladsen. Der er overdækket parkeringsplads i garagen, men mod betaling.
Hotelværelse
Designer-hotellet kan takke kombinationen af ædle træsorter, kvalitetsmaterialer og elegante læderlænestole for det elegante og hyggelige interiør. De moderne værelser rummer regulerbart klimaanlæg/radiator, internetadgang med hurtig forbindelse, fjernsyn med Premiere-satellit-tv, radio, stort skrivebord med lampe, strygejern og strygebræt, safeboks, 2 telefoner, minibar og dobbeltsenge. Værelserne er indrettet med eget badeværelse, hvor der er et kosmetikspejl, en hårtørrer og et badekar/brusebad.
Sport/underholdning
Gæsterne kan benytte hotellets fitness- og afslapnings-område med cardio-maskiner, dampbad, solarium og hvilested. Massagebehandlinger er tilgængelige mod betaling og gæster, der ønsker at spille et slag golf, kan tage til den nærliggende golfbane kun 7 km fra hotellet.
Forplejning
De elegante restauranter serverer regional og international kogekunst ledsaget af fine, udvalgte vine for at kunne tilfredsstille selv den mest kræsne smag. Køkkenchefen og hans dynamiske kollegaer repræsenterer en generation af kokke, som vover sig ud på ukendt kulinarisk territorium og serverer mad med stor innovation og kvalitet. Morgenmaden tilbydes hver morgen som buffet.
Kreditkort
Hotellet accepterer American Express, Diners Club, MasterCard og Visakort.

Bestil her