Austria Trend Hotel Europa Salzburg

Dette foto er fra Salzburg

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Hotellet ligger lige overfor hovedbanegården i Salzburg. Grundet den centrale beliggenhed er hotellet det ideelle udgangspunkt for spændende sightseeingture i den historiske by. Desuden er der kun 5 minutters gang til byens kongrescentrum. Ca. 7 km fra hotellet ligger lufthavnen.
Indretning
Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er på 15 etager og råder over i alt 102 værelser. I den storslåede foyer finder man en reception og en elevator. Endvidere har hotellet diverse konference- og møderum samt en bar og en panoramarestaurant på 15. sal, hvorfra der er en vidunderlig udsigt ud over den gamle bydel. Det er gratis at parkere på hotellets egen parkeringsplads, mens det koster penge at parkere i det nærliggende offentlige parkeringshus.
Hotelværelse
De elegante og funktionelt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og et centralt styret klimaanlæg. Desuden har hotellet over ikke-ryger etager.
Forplejning
Der tilbydes morgenmad. Aftensmaden kan vælges à la carte.
Kreditkort
Kreditkortene American Express, Visa Card og Mastercard accepteres.

Bestil her