Natteliv i Lissabon

Når mørket falder på

Lissabon er en levende by, og der er nærmest ubegrænsede muligheder for at fylde dagtimerne op med gode oplevelser inden for både kultur, afslapning, gastronomi og meget mere. For rigtig mange, også de lokale, er det til gengæld først efter solnedgang, at der rigtig kommer gang i den. Lissabon vågner, når solen går ned over tagene og dagen slutter. Og det er dejligt at boltre sig i en af Europas mest trendy byer, når mørket falder på. Her er der et yderst veludviklet natteliv, hvor de fleste barer først begynder at lukke dørene op til deres dejlige drinks, kolde øl og skønne vine.

Und jer selv en festlig aften, når I er på ferie i Lissabon, og vær ikke bange for at tage kontakt til nabobordet. Det er nemlig en rigtig god måde at komme i kontakt med de lokale på.

Start fornøjelserne i Chiado-kvateret

En god aften i byen i Lissabon kunne tage sin begyndelse i en eller flere af barerne i Chiado-kvarteret, før du fortsætter til en af restauranterne i det nærliggende Bairro Alto. Det er Lissabons epicenter hvad natteliv angår. Du kan også begive dig til det tip top renoverede, hippe havneområde Docas & Alcantara, hvor der er et stort udvalg af fashionable barer og klubber. Områdets fine beliggenhed ved vandet gør det til det perfekte sted at se solen stå op! Det kunne eventuelt være til lydene, der stiger op fra baren Op Art, der holder åbent til langt ud på morgenen og desuden har en fremragende udsigt.

Skal aftenen sluttes – eller måske begyndes – med stil bør det være på dansegulvet eller med en drink på byens mest fashionable klub, Lux. Stedet betragtes af nogle som Europas bedst designede klub.

Kort

Vis på kort