Autocamper i Portugal

Kør ad Portugals småveje og få de store oplevelser

Portugal er perfekt til en ferie i autocamper. Klimaet er behageligt året rundt med masser af sol. Lej autocamperen hjemmefra og oplev Portugals seværdigheder med familien, kæresten eller vennerne.

Parker autocamperen langs Algarvekysten og slap af på de bløde sandstrande mellem klippeformationerne eller gå en tur i de hyggelige fiskerbyer. Nordpå – efter Lissabon og feriebyerne Cascais og Estoril, dukker badebyen Nazaré op, der er kendt for sine monsterbølger. Fortsæt mod nord og kør gennem Douro-dalen med terrasseinddelte vinmarker, der spejder ud over Douro-floden. Besøg lokale portvinshuse, vingårde eller måske en korkfabrik. Læg vejen forbi Porto med farverige småhuse, gamle kirker og lækre fiskerestauranter. Stop når I ser en gammel borg, kør gennem olivenlunde eller hvidkalkede landsbyer – det er her, I finder det autentiske Portugal.

Ferie i autocamper, er blevet meget populær i Portugal. Der arbejdes hårdt for at forbedre forholdene for autocampere. Algarve regionen er et godt eksempel, hvor der oprettet et netværk (RAARA) af autocamper venlige campingpladser.

I Portugal kan I leje en autocamper i flere byer, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning, ligesom I kan vælge at aflevere den igen samme sted eller i anden by. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje?
(Gælder ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 6 butikker.)
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed

Vi samarbejder med Auto Europe for at sikre dig de bedste priser og den bedste service.

Vidste du det?

Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

Find og reserver din autocamper

Sådan finder du prisen på din autocamper
Du skal blot vælge destination, dato, antal passagerer og alder på chaufføren og klik på ”Find de bedste tilbud”. I søgeresultaterne vælger du den autocamper, der passer bedst til dig og din familie. Tilføj eventuelle forsikringer, service og udstyr og se totalprisen.
OBS! Benyt Google Chrome eller Firefox. (Benytter du Internet Explorer - klik her)

Sådan reserverer du din autocamper
Klik videre, udfyld dine kontaktinformationer og send forespørgsel med udfyldt formular. (Du bliver ikke opkrævet betaling). Du bliver kontaktet inden for 24 timer af Auto Europe, hvorefter din reservation færdiggøres.

Kontakt os