Hotel Do Mar / Sao Miguel

Direkte ved havet og charmerende landsby

Hotel do Mar ligger i den sydøstlige del af øen Sao Miguel, helt ud til havet og med en pragtfuld udsigt til det glitrende Atlanterhav. Povoacao er et af de første steder de første portugisiske indvandrere slog sig ned, og byen og havnen bærer stadig præg af de gamle skikke.

Bestil her

Fakta om hotellet

Swimmingpool
  Hotel faciliteter
  • WiFi
  • Aircondition

  Her skal du bo

  Vis på kort

  Povoacao er et lille, malerisk fiskerleje, der stadig bærer præg af livet i 1800-1900-tallet. Og helt ude ved kysten ligger Hotel do Mar med en pragtfuld udsigt over havet og kystklipperne.

  Hotel do Mar er hvad vi i Danmark ville kalde et gammeldags strandhotel, blot ligger det i en bugt ved det store Atlanterhav. Det er bygget i 2001, men er indrettet i lokal stil som et oprindeligt Azorerhus ved havet med hvide kalkede mure og maritime farver. Det er bare stedet for en ferie i fred og ro.

  Hotellet har morgenmadsrestaurant, hvor I kan indtage jeres lækre og omfangsrige morgenbuffet. Bagefter kan I slappe af i solsengene ved hotellets udendørs swimmingpool eller i jacuzzien, måske med en is eller en drink fra hotellets Kaskelot bar, der ligger mellem poolen og havet. Hotellet har et udsigtstårn, så måske kan I være heldige at se hvaler eller delfiner boltre sig i havet.

  Hotellet ligger tæt ved flere af de karakteristiske, gråsorte strande, dannet af vulkansand.

  Men I skal heller ikke snyde jer selv for at se Sao Miguels fantastiske natur. Besøg fx Furnas med den utroligt smukke kratersø og blomsterparken med hortensia, azalea, bregner, akacier og cedertræer. Eller en udflugt til Ponta Delgada med de smukke, historiske bygninger og de gode restauranter og barer.

  Om værelserne

  Dbl.vær., 2 pers.

  Mulighed for en ekstra seng.

  Dobbeltværelse med delvis havudsigt

  Værelse med to senge, tv, telefon,og badeværelse med hårtørrer samt balkon på de fleste værelser. Mulighed for en ekstra seng (3-sengs-værelser har ikke balkon.

  Bestil her