Quinta Nova Luxury Winery House, Covas do Douro

Bo midt i vinmarkerne med udsigt over douro floden

Quinta Nova Luxury Winery House, Covas do Douro

Quinta Nova Luxury Winery House er som navnet siger, en perfekt kombination af en vingård og et luksuriøst hotel. Beliggenheden midt i vinmarkerne højt hævet over Douro floden er perfekt for jer, der ønsker sig ud i den smukke natur og tæt på portvinslandets hjerte.

Vingården har en lang historie bag sig og området var ejet af det portugisiske kongehus indtil 1725, hvor to gårde blev slået sammen – og deraf navnet. Flere familier har efterfølgende ejet vingården indtil 1999, hvor familien Amorim tog over, og de har perfektioneret både vin og ophold.

På Quinta Nova Luxury Winery House er der kun 11 værelser, der alle har en unik udsigt over Douro floden og de århundrede år gamle vinmarker på skråningerne. Alle værelser er hyggeligt og smagfuldt indrettet for at give maksimal ro og komfort til et afslappende ophold.

Rundt om vingården finder I hyggelige hjørner og kroge, hvor I kan slappe af og nyde opholdet, og trænger I til en afkøling, så er der naturligvis også en pool, hvorfra der er en betagende udsigt over dal og flod.

Dagen kan passende rundes af med at smage på vingårdens produkter, og de kan naturligvis kombineret med et måltid på Terraçu's Winery Restaurant, så oplevelsen går op i en helhed.

Fra 1.478 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Et kapel med en historie

Quinta Nova ejendommen gemmer på en historisk perle med en fascinerende historie. Nossa Senhora do Carmos kapel gemmer på en granitstatue af Nossa Senhora do Carmo - Vor Frue af Carmelbjerget - der sikrede sejlende på Douro floden. Oprindelig stod statuen i et kapel på bredden af Douro floden, hvor bad om god og sikker passage på floden, og omhyggeligt bevaret til eftertiden står statuen nu i kapellet på Quinta Nova.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011