Mercure Edinburgh City Princes Street (ex. Mount Royal)

Dette foto er fra Edinburgh

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Mødefaciliteter
  • Business Center
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge
  • Adgang for kørestole

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Det attraktive cityhotel kan tilbyde sine gæster en fremragende udsigt over den berømte Princes Street Garden og Edinburgh Slot. Hotellet ligger over for den berømte Waverly Bridge ca. 10 minutters gang fra den nærmeste busstation. Kun ca. 20 m fra hotellet ligger der desuden et stoppested. Der er endvidere ca. 12 km til lufthavnen i Edinburgh.
Indretning
Middelklassehotellet er bygget i 1860 og blev renoveret i 2000. Det er på 6 etager og råder over i alt 158 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safebokse samt elevator. Herudover har hotellet en hyggelig café, en bar, en restaurant og en spisesal. Prikken over i'et er roomservice og vasketøjsservice.
Hotelværelse
De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv med betalingsfunktion og radio. Herudover er der dobbeltseng, elkoger, centralvarme og buksepresse. Ydermere råder hotellet over flere ikke-rygerværelser.
Forplejning
Morgenmaden serveres som buffet. Frokost og aftensmad kan vælges som menu. Der er desuden mulighed for at bestille halvpension.
Kreditkort
Kreditkortene American Express, Visa Card, Mastercard og Diners Club accepteres.

Bestil her