Barceló Torre de Madrid, Madrid

Et hotel i en ikonisk bygning

Barceló Torre de Madrid, Madrid
I tre årtier var bygningen, hvor det 5-stjernede hotel Barcó Torre Madrid ligger, den højeste bygning i Spanien, og ved opførelsen i 1950’erne tillige den højeste betonbygning i verden. Så det er en bygning, der forpligter, og den nutidige indretning efterlader ikke tvivl herom, da den er varetaget af den spanske topdesigner Jaime Hayón.

Jaime Hayón står bag hotellets glade og friske indretning lige fra I mødes af en zebrastribet bjørn, der løfter på sin hat, ved ankomsten til lobbyen, tegneserieagtige masker på væggene i hotellets gange samt flamenco inspirerede kunstværker rundt om på hele hotellet. Flere af møblerne på værelserne er også Jaime Hayóns egne designs, herunder hans Monkey betonbord, hvor en abe holder bordet og Catch-stolen, som er inspireret af en person med udstrakte arme.

Barceló Torre Madrid har 258 værelser og suiter, som alle har trægulve og store vinduer, hvorfra der er en spektakulær udsigt over det centrale Madrid.

Med et ophold på Barceló Torre de Madrid har I en perfekt placering i Madrid med en central beliggenhed på Plaza de España. Herfra er der kun en kort gåtur til hovedgaden Gran Vía, 10 minutters gang til Madrids kongepalads og 15 minutters til Puerta del Sol og Plaza Mayor.

Fra 1.151 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Information

Spanske specialiteter på menukortet

På hotellet kan I nyde mad i et af hotellets to restauranter – fx Somos-restauranten, der med vinduer fra gulv til loft har en flot udsigt over gaderne omkring hotellet. Her er åbent for såvel frokost som aftensmad, hvor I kan få alt fra blæksprutter, artiskokker med krabbe og skaldyrsbouillon til frokost. Og aftensmenuen frister fx med teriyaki Ibérico svinekæber med flødekartofler eller marineret tun med avocado-hummus.

I baren kan I få tapas og andre lette retter - herunder østers – samt blive fristet af et omfattende udbud af cocktails.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011