Senator Castellana Hotel (Ex Exe Amaral)

Dette foto er fra Madrid

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Business Center
Hotel faciliteter
  • Elevator
  • Adgang for kørestole

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Dette hotel ligger i hjertet af Madrid i det bedste reklame- og handelskvarter ved siden af Plaza de Cuzco og Paseo de la Castellana få meter fra Kongrespaladset og Santiago Bernabeu fodboldstadion. Det ligger tæt på Chamartín banegård og Rådhuset samt forbindelse med offentlig transport. Der er endvidere god forbindelse til lufthavnen og IFEMA. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man herudover diverse restauranter, barer og forretninger. Til Madrid Barajas lufthavn er der omk
Indretning
Dette cityhotel ligger i en ny bygning, der forener varm og imødekommende atmosfære med elegance og komfort, hvilket gør stedet ideelt for både feriegæster og forretningsrejsende. Det klimatiserede etablissement rummer fortræffelige serviceydelser samt i alt 126 værelser og snackbar, morgenmadsrestaurant, mødelokale og parkeringsplads (mod betaling). Til faciliteterne hører endvidere en døgnåben reception, tre elevatorer og trådløs internetadgang med WLAN samt mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling).
Hotelværelse
Alle værelser er udstyret med badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, trådløs internetadgang, minibar, dobbeltseng, skrivebord, radiator og regulerbart klimaanlæg.
Sport/underholdning
Hotellet råder over en have med udendørs swimmingpool, hvor gæsterne kan slappe af på solterrassen i liggestolene under parasollerne. Herudover findes der et motionscenter (mod betaling) uden for hotellet, hvor gæsterne vil få rabat.
Forplejning
Gæsterne til en udsøgt, komplet morgenmadsbuffet.
Kreditkort
MasterCard, American Express, Diners Club og Visakort accepteres.

Bestil her