Storbyferie i Barcelona for 2 voksne

tapas, vin og Gaudi i Barcelona - 
4 dage / 3 nætter

En storbyferie i Barcelona indeholder alt fra livlige tapasbarer, shopping, kulturoplevelser i særklasse, forlystelser, Antoni Gaudi´s imponerende mesterværker, fodbold i verdensklasse på Camp Nou til det årlige Formel 1 - Spaniens Grand Prix på Circuit de Barcelona-Catalunya banen. Smag også Barcelonas bedste kager i chokolade- og kagebutikken, Pastelería Escribá - her kan I købe desserter og kager med små farverige, kunstneriske detaljer, der er ligeså appetitlig som farverne på Gaudis arktiektur.

Trænger I til at slappe af, så pak badetøjet og tag en slentretur ned ad Las Ramblas mod havnen og fortsæt til Barcelonas 6 km lange strande, der summer af liv fra morgen til aften. I Barcelona får I både storby- og strandferie på samme rejse, og her finder I en by der ganske enkelt byder på oplevelser for alle. 

Fra 2.429 kr.
pr. person i dobbeltværelse inklusiv fly tur/retur og 3 overnatninger på hotel

Det kan I glæde jer til i Barcelona:

  • God vin og lækker tapas på de mange hyggelige restauranter
     
  • En dukkert i Middelhavet og afslapning på de skønne sandstrande
     
  • Nyd den afslappende stemning og en kop kaffe i Parc de la Ciutadella
     
  • Oplev arkitekten Antoni Gaudis ikoniske og farvestrålende bygninger

Denne storbyferie kan I selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online

Søg og bestil din storbyferie online

Få masser af oplevelser i Barcelona

Hvad skal I opleve I Barcelona?


De fleste besøgende i Barcelona har hørt om Antoni Gaudi, hvis fantasifulde bygninger ligger rundt omkring i byen. Han er især kendt for katedralen, La Sagrada Familia. Gaudi var dog kun én af en hel generation af nytænkende arkitekter, der satte deres tydelige præg på Barcelona i årene mellem 1880 og 1920. I bydelen L’Eixample, finder I vidunderlige bygninger, som modernisterne er kreatører af. 

Bydelen Barceloneta (Lille Barcelona) byder på en vidunderlig strand kun få minutter fra centrum. På den brede strand med lyst, rent sand kan I windsurfe, kitesurfe, spille beach volley, eller I kan nyde en kølig drink og lidt mad på en af de mange strandbarer.

Hvis I er kunstinteresserede, skal I besøge Museu Picasso i La Ribera. Museu Picasso indeholder alt fra de første talentfulde barnestreger af Picasso til hans fuldmodne karakteristiske, surrealistiske mesterværker. Kun fodboldmuseet for FC Barcelona formår at trække flere gæster end Museu Picasso i Barcelona.

Barcelona er et mekka for alle, der elsker at spise godt. I finder nemlig et stort udvalg af catalanske og internationale restauranter, lige fra folkelige spisesteder til eksperimenterende gourmet-restauranter. I må ikke snyde jer selv for tapas - de små delikate retter, som I kan spise som appetitvækkere eller sammensætte til et større måltid.

Vis på kort

Skal vi hjælpe dig med din storbyferie?