Storbyferie i Barcelona for 2 voksne og 2 børn

Strand og storby i børnehøjde  - 4 dage / 3 nætter

Barcelona er den oplagte storbyferiedestination når børnene skal med på tur - det er nemt at komme rundt, og her finder I den perfekte kombination af storby og strand. Her kan I tage på lokale markeder, besøge chokolademuseet, spise lækker tapas og bade i det skønne Middelhav.

Besøg den hyggelige Park Güell, som er designet af Gaudi, og få lidt kultur sneget med på ferien. Tag en svævebane op til toppen af Montjuïc-bjerget og nyd den flotte udsigt over byen. Besøg en af strandene langs kysten - fx Bogatell-stranden, som er kendt for at være børnevenlig med legeområde, iskoisk og beachvolley.

Der er masser af gode grunde til at tage familien med til Barcelona, så det er bare med at komme afsted.

Fra 2.631 kr.
pr. person v/ 2 voksne og 2 børn under 12 år inklusiv fly tur/retur og 3 overnatninger på hotel

Det kan I glæde jer til i Barcelona:

  • Nyd nogle af de skønne strande der ligger tæt på byen
     
  • Kom tæt på dyrelivet i L´Aquàrium de Barcelona eller Barcelona Zoo
     
  • Tag svævebanen op til toppen af Montjuïc-bjerget, og nyd den flotte udsigt
     
  • Besøg det grønne paradis Parc de la Ciutadella - medbring evt. en picnickurv

Denne storbyferie kan I selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online

Søg og bestil din storbyferie online

Få masser af oplevelser i Barcelona

Hvad skal I opleve I Barcelona?


Efter at have udforsket Barcelona i løbet af formiddagen, kan det være oplagt at slutte dagen af med en tur til en af de mange strande. Bydelen Barceloneta (Lille Barcelona) byder på en vidunderlig strand kun få minutter fra centrum. På den brede strand med lyst, rent sand kan I spille beach volley, eller nyde en kølig drik og lidt mad på en af de mange strandbarer. I kan også besøge Bogatell-stranden, som er kendt for at være børnevenlig med bl.a. legeområde og iskoisk.

Læg også vejen forbi Font Màgica – det magiske springvand - neden for Museu Nacional d´Art de Catalunya på Montjuic i Barcelona. Man kan roligt sige, at springvandet er tro mod sit navn, for det er ren Barcelona magi. Når forestillingen går i gang ser I vandkaskader i skiftende bevægelser og former synkroniseret med lys og musik. Det ligner yndefulde balletdansere - en imponerende oplevelse for hele familien.

Akvariet L´Aquàrium de Barcelona er bestemt et besøg værd. Akvariet ligger i kanten af Barceloneta og er et af områdets bedste attraktioner. L´Aquàrium de Barcelona rummer over 450 arter fra troperne, Middelhavet og de arktiske områder, og det 4.500 m3 store Oceanarium er beboet af bl.a. moræner, rokker, klumpfisk og sandtigerhajer. I afdelingen "Livet i kulden" kan I hilse på en flok Humboldt pingviner og se dem boltre sig under vandet.

Vis på kort

Skal vi hjælpe dig med din storbyferie?