Novotel Frankfurt City

Fakta om hotellet

Mødefaciliteter
  • Mødelokaler
  • Business Center
Sport
  • Fitnessrum
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Lounge
  • Room service
Wellness & spa
  • Sauna

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
I bil kommer man let til hotellet, som ligger mellem udstillingscentret og universitetsbygningen. Fra hovedbanegården (500 m) er der kun 3 stop med sporvognen og blot få minutters gang til hotellet. Til centrum af Frankfurt er der 2 km, hvor gæsterne finder indkøbsmuligheder. Til seværdigheder såsom Goethes Hus (3 km), Palmehaverne (2 km) og Museumsufer (3 km) er der ikke langt.
Indretning
Dette klimatiserede city-hotel rummer 235 værelser og tilbyder alle fordele ved et tidssvarende logi for forretningsrejsende og feriegæster. Til faciliteterne på hotellet hører foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere er der en bar og en restaurant, ligesom der også er konferenceindretninger og internetadgang for hotellets forretningsrejsende. Gæsterne har desuden også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også er en parkeringsplads og en garage til bilen.
Hotelværelse
Gæsterne kan se frem til at opleve de rummelige og komfortable Novation værelser, som er dekoreret i diskrete toner af brun og cremefarve, mens man også kan nyde badeværelsets friske farver og behagelige nuancer. Endvidere er der også mange tekniske detaljer såsom centralt regulerede klimaanlæg og radiator samt internetadgang. Ydermere er der safeboks til de bærbare computere og mobiltelefoner samt mulighed for at lave te og kaffe. Tilmed er der eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minibar. Endelig rummer de også en komfortabel sofa, mens der også er skrivebord, som kan drejes, og andre detaljer der kan forvandle rummet til et kontor.
Sport/underholdning
For de sundhedsbevidste gæster tilbydes en sauna, en solterrasse og et fitness-studie.
Forplejning
På det gastronomiske område tilbydes en morgenmadsbuffet, mens frokosten og aftensmaden kan bestilles a la carte.
Kreditkort
American Express, Diners Club, MasterCard, JCB og Visakort accepteres på hotellet.

Bestil her