Ramada Hotel Frankfurt City Center

Hyggeligt 4-stjernet hotel, tæt på Frankfurts hovedbanegård og Main-floden.

Bestil her

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Mødefaciliteter
  • Business Center
Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Elevator

Her skal du bo

Vis på kort

Det historiske hotel fra 1893 ligger i hjertet af Frankfurt, nær hovedbanegården. Placeringen er idéel, i forhold til Franfurts attraktioner, de historiske steder inklusive, museerne, floden Main, de nationale og internationale restauranter, barer og det imponerende forretningsområde, med bl.a. Den Europæiske Centralbank. Der er ca. 12 km til Frankfurts lufthavn.

Ramada Hotel Frankfurt City Centre ligger gemt bag ved en historisk facade, mellem skyskraberne Rhin og Main og råder over i alt 54 værelser fordelt på 6 etager. I foyeren finder du en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Endvidere er der bar, en restaurant med børnestole, internetadgang, WLAN Access Point i restauranten og baren, drevet af iBAHN/STSN (mod betaling), mulighed for at bestille roomservice, vasketøjsservice samt garage (gebyr).

Værelserne på Ramada Hotel Frankfurt City Centre er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang med hurtig forbindelse. Der er desuden dobbeltseng, gulvtæppe, minibar, safeboks (mod betaling), dobbeltseng samt centralvarme og klimaanlæg (individuelt reguleret). Værelserne egner sig både til forretningsrejsende og feriegæster og de er indrettet med muligheder for at lave te og kaffe. Morgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte, frokosten tilmed som menu. Som betalingsform accepteres alle gængse kreditkort såsom American Express, Visakort, MasterCard, Diners Club og JCB.

Bestil her