Romantik Hotel Esplanade, Seebad Heringsdorf

Smukt strandhotel på Usedom ved Østersøen

Romantik Hotel Esplanade, Seebad Heringsdorf, Usedom

Den magiske 445 kvadratkilometer store ø Usedom i Tysklands nordøstligste 'hjørne' byder på masser af fred og afslapning. Romantik Hotel Esplanade blev bygget i 1896 af en Hohenzollern-prins som "Schloss Dorothea" som et tegn på kærlighed til sin elskede. Romantik Hotel Esplanade passer harmonisk ind i billedet af den legendariske badeby Heringsdorf, kun få meter fra den vidunderlige strandpromenade med den længste mole i Europa. 

Fra 536 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Førsteklasseshotel i den smukkeste villa

Romantik Hotel Esplanade, måske den smukkeste og mest traditionelle villa i Heringsdorf, rummer 48 førsteklasses hotelværelser med en atmosfære, der ligesom alle rum i hotellet, udstråler den eksklusive atmosfære af et lille slothotel. Værelserne er særprægede og elegante og det klassiske interiør og den moderne komfort danner de bedste rammer om jeres ophold. Og kun få meter væk fra Romantik Hotel Esplanade ligger den orientalske wellness-oase "Shehrazade", et godt sted til afslapning og regenerering.

Romantik Hotel Esplanade byder på masser af kulinariske lækkerier, og der er altid noget for enhver smag. Gourmeter føler sig hjemme i restauranten "Epikur", opkaldt efter den græske filosof og grundlægger af epikureanismen, og køkkenet er fokuserer på regionale og sæsonbetonede råvarer. Et regionalt køkken med en vis asiatisk indflydelse. Og på hotellets herlige terrasse kan I nyde morgenmaden, et let frokostmåltid, eftermiddagskaffe og f.eks. hjemmelavet 'Guglhupf' kage efter vores egen opskrift med friske havtorn, abrikoser og hyldeblomst syltetøj.

Galleri

Kort

Vis på kort