Romantik Landhotel Sanct Peter, Bad Neuenahr-Ahrweiler

Skønt hotel med gourmetrestaurant i Ahr-dalen

Romantik Hotel Sanct Peter, Bad Neuenahr-Ahrweiler

Romantik Hotel Sanct Peter ligger midt i vinmarkerne i den maleriske vinby Walporzheim, i umiddelbar nærhed af rødvin-vandrestien, floden Ahr og den gamle bydel i Ahrweiler. I den tidligere villa fra 1896 blev der skabt en dejlig oase med 23 hyggelige værelser med stor sans for detaljer. Den store, smukt anlagte store have med udsigt over de stejle skråninger med vinmarkerne Walporzheim og Ahrweiler er et ideelt sted til afslapning og rekreation.

Fra 679 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantisk atmosfære dejlig wellness-afdeling

Nyd den romantiske atmosfære i de 41 tiltalende, lyse og rummelige værelser med elegant interiør, højt til loftet og harmoniske farver fra vinbladenes varme farver i gule, grønne og røde nuancer, som går igennem hele hotellet som en "rød tråd". Og nyd den omfattende morgenbuffet i den lyse morgenmadsrestaurant eller på Romantik Hotel Sanct Peters store solterrasse.

Hotellets restaurant, der ligger i Gasthaus Sanct Peter, kun ca. 150 m fra hotellet, kan føre sin historie tilbage til år 600. Det er ikke kun en af ​​de ældste restauranter i Tyskland, men er også en af ​​de 100 bedste. Her kan I lade jer forkæle med hotellets stjernekøkken i gourmetrestauranten Brogsitter eller det regionale og klassiske køkken i Weinkirche samt det landlige køkken i Kaminstube. Her tilbydes hele spektret af moderne retter fra en vegetarisk vitalitetsmenu til en gourmetmenu.

Romantik Hotel Sanct Peter byder naturligvis også på en lille wellness-afdeling med forskellige bade, afslapningsrum og kosmetiske behandlinger.

Galleri

Kort

Vis på kort