Voodoo Doughnuts fra Portland

The magic is in the hole

– er mottoet hos Voodoo Doughnut!

Forestil dig en vildt overdimensioneret doughnut pyntet med chokoladeglasur, Oreo-kiks og peanutbutter …. Den hedder en ”Old Dirty Bastard” og må nok antages at indeholde kalorier for 3 dage. Det er bare én af de omkring 50 forskellige doughnuts, man kan vælge mellem i den sjove butik i det centrale Portland. Det er et populært sted, så du skal forvente en mindre kø foran butikken. Men ventetiden er det hele værd!

Det er ikke kun kagerne, de gør noget ud af. ”Goood things come in pink boxes” siger man her, og du får dine doughnuts pakket i fine pink æsker, så ingen er i tvivl om, hvor du har handlet. 

Det hele startede...

Det hele startede med, at 2 gode venner fra Portland i 2000 gik sammen om et iværksætterprojekt. De havde fundet frem til, at der manglede en doughnut-butik i Portland Old Town og tog udfordringen op. Inden de i 2003 åbnede den første Voodoo Doughnut butik, havde de været en tur i Los Angeles, hvor de lærte hemmeligheden om at lave de imponerende doughnuts. Succesen kom i hus, og allerede efter 1 måned fik Voodoo Doughnut den første omtale i en national avis. Det er siden blevet til mange, mange flere, og kunderne strømmer til. I dage ligger der hele 9 butikker i 5 stater i USA, men den her i Portland er den oprindelige. 

Kort

Vis på kort