3 unikke vingårde ved Solvang, Californien

Den intime, den spanske og den elegante

Tæt på den noget særprægede danskerkoloni Solvang i det sydlige Californien, ligger Santa Ynez og Ballard Canyon, hvor vinmarkerne bugner af solmodne druer og vingårdene lokker med massevis af skønne smagsoplevelser. Har I taget turen ad den fantastiske kystvej, Highway 1, lagt turen forbi Solvang eller er I blot ude for at udforske det californiske vinland, bør I ikke snyde jer selv for at smage på områdets mange herligheder. Vi har fundet tre unikke vingårde uden for Solvang, som I ikke bør misse på jeres rejse.

Inspiration

1. den Intime - Rusack Winery

Ballard Canyons skovklædte bakker og de sirlige vinmarker med druer som Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Noir og Zinfandel danner et smukt vue fra Rusack Winery's hyggelige træbalkon. I skyggen af de fire store egetræer sidder I og nyder et dejligt glas af stedet prisvindende vine, måske akkompagneret af deres smagfulde tapas eller en frokost, I selv medbringer. Rusack er én af de mindre vingårde i området, og netop derfor har den en intim, omfavnende og rustik charme. Her vil I føle jer modtaget, som var I gamle venner af stedet.

Adresse: 1819 Ballard Canyon Road, Solvang, CA 93463

2. den spanske - Bridlewood Winery

Bridlewoods kunstneriske indgangsport og den fine fontæne minder jer hurtigt om Santa Barbara-områdets spanske nuancer. Med en indbydende frodighed af oliventræer, vandfald og en lille yndig sø, der er som taget ud af en tegnefilm med grædepil og åkander, er rammerne i hvert fald sat for en smagfuld vinsmagning med romantiske undertoner. Nyd Bridlewoods fyldige vine som bl.a. Chardonnay, Syrah, Pinot Noir og Viognier i deres smukke træklædte tasting room og forkæl jer selv med smagsprøver fra deres delikate menu.

Adresse: 3555 Roblar Avenue, Santa Ynez, CA 93460

3. den elegante - Sunstone Winery

De solvame stenhuse, pittoreske haver og duften af lavendel og rosmarin, der omfavner én, når man kommer til Sunstone Winery, leder tankerne hen på de smukke toscanske vingårde. Sunstone, der ligger mellem bølgende bakker med bl.a. Merlot, Syrah og Cabernet, er den ældste økologiske vingård i Santa Ynez, hvilket kan smages på kvaliteten. Midt i de elegante omgivelser kan I nyde prisvindende vine og deres gourmetpicnic med et udsøgt udvalg af lokale specialiteter vil sætte prikken over i'et på jeres californiske smagseventyr.

Adresse: 125 Refugio Road, Santa Ynez, CA 93460


"Californien er et undervurderet vinland, som man absolut bør smage på. De mange fantastiske vingårde i Santa Ynez Valley er absolut et rigtig godt sted at starte"

- Niels Kjærsgaard, USA-ekspert i Aalborg


Kort

Vis på kort