Calico Ghost Town

Fra sølvmineby til Californiens officielle ”spøgelsesby”

Da sølvet mistede sin værdi i 1890érne, forlod minearbejderne Calico og den tidligere driftige sølvmineby, blev til en ”spøgelsesby”. I 2005 blev Calico erklæret til hele Californiens ”Silver Ruch Ghost Town” af guvernør Arnold Schwarzenegger. I dag er Calico en populær attraktion, med en sølvmine du kan besøge, butikker, spisesteder, museum og et gammelt tog, der kører en lille tur i den golde ørken. Calico Ghost Town er et besøg værd – især for familier med børn.

Kommer du fra Los Angeles, er der bare et par timers kørsel til Celico, der er et oplagt stop på din vej mod Mojave ørkenen.

Maggie-minen

Her har du muligheden for at besøge en ægte sølvmine fra 1880érne. Du får et lille indblik i de barske forhold, minearbejderne arbejdede under, lære om processen fra malm til sølv og høre om minens historie via udstilling af fotografier og mineudstyr.

Calico Odessa Railroad

Hop på det lille tog, der siden 1958 har kørt en rundtur på 8-10 minutter. Turen bringer jer rundt til de historistiske steder og forbi efterladt mineudstyr.

Kort

Vis på kort