Lilly Valley Inn

Romantisk Bed & Breakfast i betagende omgivelser

Lilly Valley Inn, Pearisburg i Virginia
På Lilly Valley Inn er I garanteret en luksuriøs oplevelse og god komfort på en af de 7 individuelt designet værelser. Fordi der kun er 7 værelser, betyder det, at I vil opleve nærværende, hyggelige og servicemindede værter. Og hvis I ikke allerede er imponeret af værelserne, så vil den storslåede udsigt gøre sit til det.

Hvis jeres kør-selv-ferie i Virginia tager jer forbi Pearisburg, skal I unde jer selv et par overnatninger på dette charmerende bed & breakfast i maleriske omgivelser. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 1.105 kr.
Pris pr. person pr. nat ved to nætter i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

udforsk fantastisk natur i afslappende rammer

Denne hyggelige Inn ligger på en 56.000 m2 stor grund, med fortryllende udsigt over New River og Appalachian Mountains. Stedet er indbegrebet af nydelse og indbyder til ren afslapning og afstresning i de rummelige værelser. På Lilly Valley Inn er exceptionel service deres kendetegn, maden er frisk og lækker, og I er første prioritet for det erfarne værtspar.

Hvis I vil tættere på den fantastiske natur, I har udsigt til fra jeres værelse, vil værtsparret hellere end gerne fortælle jer om nogle af de fantastiske trails I kan gå. Til jer der hellere vil have en dag med lidt kulturel afslapning, kan I besøge de unikke museer og teatre i området, eller tage ud på en af de mange vingårde i nærheden. I nabobyen Blacksburg ligger Virginia Tech, som er et af de største og mest prestigefyldte universiteter i USA.

  • Lækker gourmet morgenmad serveres på terrassen eller i Great Room - afhængigt af vejret
  • 7 charmerende værelser som alle sammen er individuelt designet og med fabelagtig udsigt
  • Alle værelser har eget badeværelse med kar eller brus, lækre morgenkåber og egen udgang til terrassen   
  • Vundet adskillige priser, som fx "Best Bed & Breakfast in Southwest Virginia"
  • Seværdigheder i nærheden: Cascade Falls og Barney's Wall, de mange vingårde, Virginia Tech og mange flere

 

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Distinguished Inns i USA

Se mere