Sydstaternes sjæl på motorcykel

8 dages kør-selv motorcykeltur i de charmerende sydstater 

Oplev sydstaternes højdepunkter. Turen starter i New Orleans i delstaten Louisiana og går nordpå til Vicksburg og senere Memphis i delstaten Tennessee. Her er det oplagt at besøge et eller flere af de mange bluesmuseer og så selvfølgelig den berømte Graceland Mansion – Elvis Presleys hjem.

I fortsætter til Nashville, countrymusikkens hjem, og herefter til Birmingham og Montgomery i delstaten Alabama for at afslutte turen tilbage i New Orleans. 

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i de amerikanske sydstater. 

Fra 15.466 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 8 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
2.064 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

New Orleans, Louisiana

Efter ankomst til New Orleans sørger I selv for transport til hotellet. 

New Orleans er en unik by med sin helt egen arkitektur, kultur og identitet. Tag på opdagelse rundt i de smalle gader i The French Quarter, hvor det vrimler med gallerier, lokale butikker, cafeer, restauranter og naturligvis barer. De karakteristiske smedejernsbalkoner er et af New Orleans’ særkender.

Vil I opleve en anden New Orleans specialitet, så besøg en af byens kirkegårde, hvor gravene er placeret i store gravmonumenter oven på jorden på grund af grundvandet, der gør det umuligt at grave folk ned i jorden.

Endelig må I ikke gå glip af en tur med de gamle sporvogne i New Orleans. De skramler rundt i byen og udgør en vital del af byens infrastruktur.

New Orleans - Vicksburg, Mississippi (392 km)

Om morgenen afhenter I jeres motorcykler, og så begynder jeres rejse gennem sydstaterne, hvor den amerikanske musik blev født. Der er almindelig enighed om, at jazzmusikken blev født i New Orleans, og byen emmer da også af jazzstemning. Fra New Orleans følger I Highway 10 vestpå mod Baton Rouge, som er hovedstaden i delstaten Louisiana. Her fanger I Highway 61, sætter et mageligt tempo og nyder den naturskønne køretur hele vejen op til Natchez.

Natchez er en af de byer, hvor tiden synes at være gået i stå. Fra Natchez følger I Natchez Trace Parkway, som er en rute, der blev brugt af handelsfolk i slutningen af 1700-tallet. Ruten fører jer gennem et smukt skovklædt område. Drej til venstre ad Highway 27 mod Vicksburg. I overnatter her.

Vicksburg - Memphis, Tennessee (360 km)

Vicksburg er en søvnig by beliggende ved bredden af Mississippifloden. I historisk sammenhæng er byen kendt som "nøglen til Konføderationen". Under Den Amerikanske Borgerkrig formåede byen at blokere floden, så Nordstaterne ikke kunne komme til at transportere forsyninger, og den var derfor et vigtigt mål for General Grant. Vi anbefaler et besøg i Vicksburg National Military Park, hvor I kan få et indblik i, hvad der skete her i 1863. Fra Vicksburg fortsætter I nordpå ad Highway 61, som I følger hele vejen til Memphis. I kører nu gennem Mississippideltaets flade landskab, som har en sær beroligende virkning.

Før I når helt til Memphis, kan det anbefales at besøge Delta Blues Museum, som ligger ca. 100 kilometer syd for Memphis (kig efter skiltet til Clarksdale, hvor Highway 49 skiller sig ud fra Highway 61). Der er gratis adgang til museet, der også fungerer som forskningscenter og bibliotek for bluesmusikken. Mange berømtheder har gennem årene lagt vejen forbi stedet, blandt andet Led Zeppelins Robert Plant og Jimmy Page, hvilket man kunne læse om i den lokale avis. Fortsæt turen til Memphis, som er en af USA's mest spændende byer. Ud over det berømte bysbarn Elvis, som er allestedsnærværende, byder Memphis også på fremragende barbecuerestauranter og den finurlige butik A. Schwab, hvor man stadig kan købe varer som stivede kraver og voodooeffekter. I overnatter her.

Memphis - Nashville, Tennessee (344 km)

Hvis I elsker musik, kan I let få flere uger til at gå i Memphis med at snuse rundt i de velassorterede musikforretninger og tale med byens ældre medborgere. Vi anbefaler et besøg i pladestudiet Sun Studio eller Elvis' hjem Graceland, før I sætter kursen mod Nashville. Kig også forbi "Super Cycle" – en motorcykelforretning, som sælger sexede, specialbyggede Harleyer, reservedele, tilbehør og samlerobjekter (på Bellevue Boulevard).

Fra Memphis følger I Highway 40 hele vejen til Nashville. Alternativt kan I følge Highway 64 ud af Memphis og køre til Shiloh National Military Park, som ligger ca. 175 kilometer øst for Memphis. Parken er opført til minde om et af de mest afgørende slag i Den Amerikanske Borgerkrig, hvor over 20.000 mænd mistede livet. I kan på egen hånd køre rundt i området ad en rute på ca. 16 kilometer, som blandt andet fører forbi soldaterkirkegården, bag hvis mosbegroede mure tusindvis af ukendte soldater ligger begravet. Fra Shiloh National Military Park følger I Highway 45 nordpå og drejer fra ad Highway 40 mod Nashville. Nashville ligger i et blødt, bakket landskab omgivet af frugtbart landbrugsland. Her finder I museet Country Music Hall of Fame og musikteateret Grand Ole Opry. I overnatter her

Nashville - Birmingham, Alabama (312 km)

Fra Nashville sætter I kursen sydpå ad Highway 41 til Shelbyville, hvor I drejer fra ad Highway 231 mod Lynchburg, som er hjemsted for Jack Daniel's Distillery. Destilleriet blev grundlagt i 1866 og er dermed det ældste registrerede destilleri i USA. Her kan I komme på en underholdende 70 minutter lang rundtur, som fører jer hele vejen gennem processen fra surmæsk til færdig whiskey. Snyd ikke jer selv for den oplevelse!

Selve Lynchburg er en hyggelig lille by, der er centreret omkring et nydeligt torv med en retsbygning opført i røde mursten og en række gammeldags butikker. Følg Highway 231 til Huntsville, hvor USA's rumprogram tog sin begyndelse (US Space & Rocket Center ligger 8 kilometer vest for byens centrum). Fra Huntsville følger I Highway 72 et kort stykke og drejer så fra ad Highway 65, som I følger helt til Birmingham. Birmingham er en moderne by, som gennemgik en hastig forvandling fra landbrugsområde til by. I overnatter her.

Birmingham - Mobile, Alabama (416 km)

Fra Birmingham sætter I kursen sydpå mod Montgomery, som er hovedstaden i delstaten Alabama. I befinder jer nu i det landlige "sorte bælte" – et navn, der kommer af den utroligt frugtbare, men ofte meget sumpede jord, der er karakteristisk for de lavtliggende områder, men som også henviser til det faktum, at befolkningen overvejende er afroamerikanere. Montgomery er en af de byer i sydstaterne, hvor man fornemmer historiens vingesus, og mange af seværdighederne her har forbindelse til enten Den Amerikanske Borgerkrig eller borgerrettighedsbevægelsen.

Fortsæt ad Highway 65 hele vejen ned til Mobile, som er Alabamas travle havneby. Byen er meget charmerende – særligt om foråret, når det vælter frem med farvestrålende azaleaer, kameliaer og korneller i stort set enhver gade. I overnatter her.

Mobile - New Orleans, Louisiana (240 km)

I dag går turen tilbage til New Orleans – byen, hvis befolkning har rødder blandt franske kolonister, spanske opdagelsesrejsende, britiske soldater, afrikanske slaver og caribiske indvandrere. Her finder I også moderne fidusmagere, hasardspillere, kunstnere, musikere, dansere og flodbådskaptajner, som har det til fælles, at de alle søger at nyde hver eneste dag her til fulde. Fra Mobile følger I Highway 10 (90) på en smuk køretur langs kysten af den Mexicanske Golf. Når I er tilbage i New Orleans, er det tid til at aflevere jeres motorcykler og tage til hotellet. I overnatter her.

New Orleans hjemrejse

I dag venter hjemrejsen - med mindre I forlænger rejsen og tager videre på nye eventyr.  I kunne let tage et par dage til Florida og nyde strandene, inden I vender hjem til Danmark..  

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 15.466 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-New Orleans retur
 • 7 hotelovernatninger iht. program 
 • 6 dages leje af Harley-Davidson, Indian, Honda eller BMW motorcykel efter ønske
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til chauffør og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • Envejsleje, hvor det er en del af programmet
 • EagleRider Mobile Tour Guide App med detaljeret rute
 • VIP Check-In på Eagleriders udlejningskontor
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Forsikringer i forbindelse med motorcykellejen
 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg i.f.m. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transport mellem lufthavn, hotel og Eaglerider 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Der er mulighed for at vælge mellem følgende:

 • 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse.
 • 2 personer, 2 motorcykler og ophold i delt dobbeltværelse
 • 1 person, 1 motorcykel og ophold i enkeltværelse.

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen, kombinere turene eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Mere information om MC-rejser i USA

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011