Kystbyen Monterey

Et oplagt stop langs Highway 1

Kommer I kørende på Highway 1 langs Californiens imponerende kyststrækning, bør I stoppe i den hyggelige kystby Monterey.  Byen byder både på en smuk, men rå klippekyst, en udmærket sandstrand, varm atmosfære og spændende aktiviteter. Gå fx en tur langs Cannery Row, hvor de gamle sardinfabrikker langs havnen, er ombygget til et hyggeligt bymiljø med små butikker, gallerier og restauranter. Her kan I nyde friskfanget seafood, mens I kigger ud over klippekysten.

Inspiration

Seværdigheder nær Monterey

I Monterey er der også rig mulighed for at opleve havets dyr på tæt hold på. Enten på en hvalsafari i Monterey Bay eller i det kæmpestore akvarie, Monterey Bay Aquarium.

Den nærliggende by, Carmel by the Sea, er bestemt også et besøg værd. Den idylliske, lille by havde selveste Clint Eastwood som borgmester i 1980érne. Byen har en meget smuk strand og huse med skæve vinduer, skorstene og tage, der er som taget ud af et eventyr.

Niels fra butikken i Aalborg

I kan også køre den smukke rute 17 Mile Drive, hvor nogle af verdens dyreste golfbaner og villaer ligger. Vejen lukkes ved solnedgang, og der skal betales entre, men turen er alle pengene værd.

Kort

Vis på kort

Oplevelser i Californien - Skab jeres egen historie