Mammoth Lakes

Natur så langt øjet rækker

I den østlige del af staten Californien ligger det naturskønne område Mammoth Lake. Området består af høje, imponerende bjerge og dybe dale, der er formet af gletsjere igennem årtusinder. Mammoth Lake har været beboet af det indianske folk, mono-folket, siden forhistorisk tid. Du vil ikke kunne undgå at blive fascineret af det fantastisk smukke naturområde, der pryder Mammoth Lake med smukke eventyrlige søer og træer så lang øjet rækker.

Området er kendt for sine skønne og professionelle sportsfaciliteter, herunder skipisterne der hver år bliver brugt til diverse skiløb. Du kan meget mere end at stå på ski i Mammoth Lake. Mammoth Lake og Mammoth Mountain er for dig der godt kan lide at opleve skøn natur på egen hånd. Du kan vælge at tage gondolen op ad Mammoth Mountain eller du kan snører vandrestøvlerne og begive dig ud på enten de kortlagte vandrestier eller udforske det kuperede landskab på egen hånd. Uanset hvilken vandrer stil du er til, så giver Mammoth Lake dig mulighederne og giver dig en uforglemmelig naturoplevelse.

Efter skøn dag med aktiviteter ude i naturen kan et varmt bad være godt for de trætte ben og muskler. Omkring Mammoth Lake ligger der naturlige varme kilder der er varmet op fra jordens indre. Her vil du kunne sidde og nyde udsigten over det fantastiske område med et glas lokal californisk vin.

Kort

Vis på kort