New York Marriott at the Brooklyn Bridge

Dette foto er fra New York City

Et udemærket mellemklassehotel i Brooklyn, tæt på subwaystationer.

Bestil her

Fakta om hotellet

Værelses faciliteter
  • Ikke ryger værelser
Mødefaciliteter
  • Business Center
Wellness & spa
  • Sauna
Hotel faciliteter
  • Room service
  • Døgnåben reception
  • Hund

Her skal du bo

Vis på kort

Marriott at the Brooklyn Bridge er et dejligt mellemklassehotel med gode faciliteter, heriblandt fitnesscenter, indendørs swimmingpool, sauna og spa. Som det ligger i hotellets navn, er der ikke langt til Brooklyn Bridge, ca. 1,5 km - så her har du mulighed for at få et fantastisk panoramaview af New York Skyline. Brooklyn må virkelig siges at være vokset og er idag rig på kultur og newyork-stemning, med et væld af spisesteder, barer og hyggelige kaffe-shops. Der ligger flere subway-stationer indenfor 200 meter fra hotellet, så selvom du ikke bor side om side med Times Square og 5th Avenue på Manhattan, er det nemt at komme til de populære områder og spændende seværdigheder på Manhattan.

Værelserne på Marriott at the Brooklyn Bridge er rummelige efter New-York standard, har aircondition, minibar, telefon, safeboks, mulighed for at lave kaffe og te, strygefaciliteter, premium-senge, badeværelse med bruser/badekar, hårtørrer. Derudover er der tv og internet.

Marriott at the Brooklyn Bridge er et fint valg, hvis du holder af at opholde dig i Brooklyn, men gerne vil have mulighed for at komme til Manhattan på kort tid.

TIP: Når du har taget turen over Brooklyn Bridge, så læg vejen forbi Pier 17, hvor der er opført et lille shoppingcenter. Selve centeret hører måske ikke til de mest imponerende, men du finder nogle skønne terrasser ud mod vandet og på centerets øverste etage, hvor du kan nyde synet af Brooklyn Bridge og East River. Området her - South Seaport District har også nogle hyggelige gader med forretninger.

Bestil her