Rapid City

Tæt på nogle af South Dakotas største seværdigheder

Der er mange gode grunde til at besøge Rapid City, på jeres kør-selv-ferie gennem Midtvesten. Byen er perfekt som udgangspunkt til flere af South Dakotas største seværdigheder, som I nemt kan nå på en dagsudflugt. En times kørsel mod sydvest ligger monumenterne Mount Rushmore og Crazy Horse, og Badlands National Park en times kørsel mod sydøst. Naturen omkring Byen lokker også med rigtig gode vandremuligheder og cykelentusiaster forkæles med nogle af statens flotteste ruter som fx Iron Mountain Road mellem Mount Rushmore og Rapid City – kendt som 16A.

City of Presidents

Hvis I har tid til at udforske byen, vil I utvivlsomt støde på bronzestatuerne af de amerikanske præsidenter, der står på hvert gadehjørne i downtown. De er en del af projektet ”City of Presidents”. Måske kan du finde din fortrukne præsident? Og hvis I er i det kunstneriske hjørne, bør I bestemt opleve Art Alley – en lille gade hvor murene er dækket af personlige kunstværker med meget forskellige udtryk. Gaden er blevet et tilløbsstykke for både lokale og turister.

Ellers skal I koncentrere jer om det historiske område omkring Main Street Square med små, lokale butikker, kunstgallerier, forskellige spisesteder og det spændende Journey Museum.

Rapid City ligger ca. 45 kilometer syd for byen Sturgis, der er verdenskendt blandt motorcyklister for MC-træffet Sturgis Motorcycle Rally i august måned.

Kort

Vis på kort