Road Bear - Alt om leje af autocamper i USA

Information om autocampere fra Road Bear

Gældende for autocampere der afhentes i perioden 15. marts 2021 - 31 marts 2022

Muligheden for at komme helt tæt på de amerikanske nationalparker og samtidig overnatte bekvemt er en tiltalende ferieform. I slipper for at flytte ud og ind af hotelværelser og kan nøjes med at pakke bagagen ud en gang. Ferieboligen er sat på hjul og uanset, hvor I bevæger jer hen, har I bagagen, soveværelset og køkkenet med jer, og tempoet bestemmer I helt selv. 

Road Bear er et premiumprodukt, der tilbyder 4 forskellige typer autocampere med plads op til 7 personer. Modellerne er veludstyrede, komfortable, har automatgear og servostyring og er generelt meget lette at køre. Desuden har de mange gode detaljer - fx en påmonteret markise, der giver tiltrængt skygge, når det er varmt og solrigt, og nogle har af modellerne ”slide outs”, der betyder, at I får endnu mere plads at bevæge jer på, når I holder for natten.

Road Bear har 7 udlejningssteder i USA og en meget ny flåde af autocampere, der er maks. 3 sæsoner gamle og blandt de absolut bedste på markedet i USA.

Hent og udskriv informationer på pdf

Med Road Bear autocamper får du:

 • Max. 3 sæsoner gamle autocampere

 • Autocamper med høj sikkerhed

 • Udstyret med markise, GPS, USB-lader, TV / DVD og køleboks

 • WiFi kan tilkøbes

 • Transfer inkluderet

 • Personlig gennemgang af autocamperen

 • 24-timers assistance

   

Kontakt vores rejsespecialister
 - hvis I ønsker at leje en autocamper eller har spørgsmål om kør-selv-ferie i autocamper.

Få et tilbud

Praktiske informationer

Afhentning og aflevering

Det er ikke muligt at afhente autocamperen den dag, I ankommer til USA. Det er derfor nødvendigt at reservere en overnatning den første nat og vores USA-specialister er naturligvis behjælpelige i den forbindelse. Afhentning af autocampere foregår mellem kl. 12.30-16.00 og aflevering foregår mellem kl. 8-10.30. Udlejningsstationerne er lukkede søn- og helligdage.

Ved afhentning af jeres autocamper skal I forvente at bruge omkring 1 time til at sætte jer ind i betjeningen. Autocamperen skal afleveres med rengjort interiør, tom spildevandstank og fuld brændstofstank.

Udlejningssteder i USA
Denver*, CO • Las Vegas, NV • Los Angeles, CA • New York (New Jersey) • Orlando, FL • San Francisco, CA • Seattle*, WA
*) Vinterlukket i perioden november - februar.

Helligdage i USA
2021: 31. maj, 4. juli, 6. september, 25. november og 25. december.
2022: 1. januar og 21. februar. 

Depositum
Ved afhentningen betales et depositum på 1.000 USD. Depositum reserveres på lejers internationale kreditkort (Visa, MasterCard, EuroCard eller American Express) ved afhentning og krediteres helt eller delvist ved aflevering. Eventuelle kursforskelle godtgøres ikke. Ved 30 dages leje eller mere vil depositum ikke bare blive reserveret – det bliver trukket på kreditkortet.

På grund af diverse events vil leje fra følgende byer i nævnte perioder have depositum forhøjet til 2.000 USD – og det vil blive trukket på kreditkortet, så husk at sikre en passende kredit på kortet.
Los Angeles i perioden 14.-20. juni 2021.
Las Vegas, Los Angeles og San Francisco i perioden 23.-31. august 2021.
New York i perioden 17. september – 9. oktober 2021.  

Når autocamperen afleveres, refunderes beløbet, såfremt afleveringen er rettidig, til det aftalte afleveringskontor, uden skader og med rent interiør samt fuld tank. Road Bear forbeholder sig ret til at opkræve et gebyr, såfremt interiøret ikke er rengjort eller toilet og tank med spildevand ikke er tømt. 

Krav til chaufføren
Chaufføren skal være min. 21 år og maks. 79 år og skal fremvise originalt gyldigt dansk kørekort. Road Bear anbefaler, at der også medbringes internationalt kørekort for at undgå evt. misforståelser. Der opkræves ikke ekstra for chauffører under 25 år og heller ikke for evt. ekstra chauffører, men alle chauffører skal påtegnes lejekontrakten. Ved afhentning skal I endvidere kunne fremvise et anerkendt kreditkort og gyldigt pas som identifikation.

Barnestole
Road Bear udlejer ikke barnestole. De kan købes til rimelige priser i de nærliggende store supermarkeder. Spørg Road Bear ved afhentning af autocamperen.

Rejsedokumenter
Sammen med rejsedokumenterne vil I modtage et KOA Value Kard, der giver 10% rabat på pladslejen på KOAs campingpladser. KOA har en oversigt over deres campingpladser i USA og Canada, som I finder på www.koa.com. Herfra kan I downloade information over de campingpladser, der har jeres interesse.

ONLINE SELF CHECK-IN

For at lette papirarbejdet ved afhentning af autocamperen - og undgå unødig ventetid kan I med fordel lave check-in hjemmefra frem til 72 timer før planlagt afhentning af autocamperen. Det kræver blot, at I har Road Bears bekræftelsesnummer, der står på jeres rejsedokumenter.
Gå ind på http://www.roadbearrv.com/check-in, for at starte jeres Online Check-In.

Specielle restriktioner

 • Det er ikke tilladt at ryge i autocamperen.
 • Det er ikke tilladt at medbringe dyr i autocamperen.
 • Det er tilladt at køre til Alaska, Yukon, Northwest Territories, men Road Bear skal adviseres om det allerede ved bestilling af autocamperen.
 • Det er ikke tilladt at køre uden for offentlig vej.
 • Det er ikke tilladt at køre ind i Mexico.
 • Det er ikke tilladt at køre i Death Valley i perioden 1. juni - 30. september.
 • Der gælder i visse områder specielle restriktioner for kørsel med autocamper i bl.a. New York City, Montréal og Québec City (Canada).
 • Udlejningsstederne er opdateret med de lokale restriktioner.


Specielt for vinterhalvåret
Ved kørsel i områder, hvor der er frostgrader, vil vandtankene i autocamperen være tømt og kan ikke bruges. I vil derfor være afhængige af campingpladser for at kunne vaske op og bade.

Autocampere, der lejes fra New York eller Denver i perioden medio oktober til medio april samt fra Seattle i månederne oktober til april, vil være klargjort til frostgrader. Fra Seattle vil der i vintermånederne endvidere blive udleveret snekæder, som kun skal afregnes, hvis de benyttes. 

Undervejs

Kommer I ud for et uheld undervejs, eller får I blot brug for lidt vejledning fra Road Bear, kan deres Support træffes alle dage, 24 timer i døgnet.

Vejafgifter i det sydlige Florida

Florida Turnpike har implementeret en elektronisk betaling af vejafgift for den sydlige strækning, fra US1 i Florida City til Miami-Dade/Broward County line. De gamle betalingssteder er fjernet, og vejafgifter kan ikke længere betales kontant. Har I planlagt at køre denne strækning, så tal med Road Bear ved afhentning af autocamperen, og find bedste løsning for betaling af vejafgiften. Hvis en faktura for vejafgifter sendes til Road Bear RV, som den registrerede ejer af køretøjet, vil alle gebyrer (+ ekspeditionsgebyr) blive opkrævet på lejers kreditkort.

  Hastigheds- og parkeringsbøder

  Det er lejers pligt at informere Road Bear om eventuelle bøder, modtaget undervejs, samt at betale dem ved aflevering af autocamperen. Undlades dette, og autocamperen i lejeperioden er blevet registreret i en overtrædelse af de lokale myndigheder, hvor Road Bear skal informere myndighederne om lejers data, vil Road Bear herefter opkræve lejer for bøden samt et administrationsgebyr på 100 USD.

  Forsikring

  Ansvarsforsikring

  Road Bear har for alle deres køretøjer tegnet ansvarsforsikring (Public Liability Insurance), der er inkluderet i lejeprisen. Forsikringen dækker i tilfælde af ulykker, hvor lejer har skylden. Forsikringen dækker Road Bear for op til 1.000.000 USD og lejer for minimum ansvarsdækning iht. regler gældende for den enkelte stat. I henhold til gældende praksis dækker ansvarsforsikringen dog ikke, såfremt køretøjet ikke betjenes sikkerhedsmæssigt forsvarligt i overensstemmelse med alle gældende love og regler og i overensstemmelse med gældende regler og betingelser i lejekontrakten.

  Premium VIP-forsikring

  Alle Road Bear-lejemål inkluderer en VIP-forsikring ved skade på autocamperen, hvor lejer har en selvrisiko på 1.000 USD pr. skade. Skaderne inkluderer uheld med eller uden modpart, hvor lejer eller 3. part har skyld, skader på sidespejle og ruder, tyveri, brand, indbrud og hærværk. Forsikringerne dækker kun, såfremt betingelserne i lejekontrakten overholdes.

  Forsikringen dækker ikke

  • Personlige ejendele.
  • Kørsel uden for tilladte områder.
  • Uagtsom kørsel.
  • Skade på autocamperens interiør.
  • Frostskader eller skader pga. overophedning.
  • Forsætlige skader forårsaget af lejer eller dennes gæster.
  • Ukorrekt anvendelse af benzin og diesel.
  • Skader som følge af indtagelse af spiritus eller narkotika.
  • Skader som følge af overvægt i autocamperen .
  • Kørsel med flere personer end autocamperen er beregnet til.
  • Kørsel af uautoriseret chauffør.
  • Personskade.
  • Skader som følge af kørsel med udrullet markise.
  • Skader som følge af uagtsom nivellering.

  Tillægsforsikring (SLI)

  Supplement Liability Insurance kan tegnes som tillæg til lejeaftalen. SLI giver lejer og chauffører noteret på lejekontrakten en udvidet dækning på op til 1.000.000 USD mod 3. parts erstatningskrav.

  Skadesansvar/selvrisiko (VIP)

  VIP-forsikringen er inkluderet i den forudbetalte leje, og I kan højst blive gjort ansvarlige for op til 1.000 USD for tyveri eller skade pr. uheld, dog under forudsætning af at lejeren og chaufføren har overholdt de gældende regler og betingelser i lejekontrakten samt omgående rapporterer en evt. hændelse eller skade på køretøjet og undgår ulovligt brug af køretøjet.

  Ifølge gældende praksis vil al brug af køretøjet i strid med lejekontrakten betragtes som brud på denne og dermed gøre lejer fuldt ud ansvarlig for alle evt. skader og omkostninger som følge heraf. Så vidt det endvidere er tilladt i henhold til gældende love, vil både den udvidede ansvarsforsikring (SLI) og ansvarsdækningen (liability insurance) træde ud af kraft.

   

  Opsummering af forsikringsregler

  Al dækning og fravigelser er underlagt betingelserne i jeres individuelle lejekontrakt; forsikringsdækningen gælder kun, såfremt køretøjet anvendes i henhold til gældende regler og betingelser nævnt i lejekontrakten, som underskrives ved afhentning af autocamperen. Al dækning bortfalder, såfremt I glemmer at udfylde og indsende en ulykkes- eller skadesrapport eller hvis køretøjet anvendes i strid med gældende regler i lejekontrakten.

  Selvrisiko-eliminering

  Det er muligt at tilkøbe en ZDO (Zero Deductible Option), der vil fjerne selvrisikoen på 1.000 USD i forbindelse med tyveri eller skade på autocamperen. ZDO forudsætter, at lejer ikke handler i strid med lejeaftalen. ZDO er IKKE obligatorisk. Pris 15.95 USD pr dag + skatter og afgifter. 

  Priser - hvad er inkluderet- og ikke inkluderet

  Road Bear tilbyder 3 pristyper:

  Standard, All Inclusive og All Incluve Plus. Hvad der bedst kan betale sig, afhænger af hvad I ønsker inkluderet i jeres leje.   
  Kontakt os og lad os finde den bedste pris til jer. 

  Hvad er inkluderet i standard autocamper-lejen?

  • Grundleje for valgte antal dage.
  • Premium VIP-forsikring - se separat afsnit.
  • Skatter og afgifter på ydelser købt hjemmefra.

  Hvad er ikke inkluderet i autocamper-lejen?

  • Miles - se separat afsnit *.
  • Ekstra ”løse” miles koster 45 cent pr. mile i USA *.
  • Klargøringspakke tirsdag-torsdag 175 USD*/fredag, lørdag og mandag 225 USD*.
  • Udstyrspakker 70 USD pr. stk. - se separat afsnit *.
  • GPS 50 USD pr. leje. GPS er inkluderet i udstyrspakkerne *.
  • Campingstole 11 USD pr. stk. *
  • WiFi hotspot 12,50 USD pr. dag (maks. 225 USD pr. leje) – se separat afsnit.
  • SLI-forsikring 11 USD pr. dag - se separat afsnit**.
  • ZDO selvrisikoeliminering 15,95 USD pr. dag - se separat afsnit**.
  • Gebyr for envejsleje - se separat afsnit.
  • Autocamperen udleveres med fuld tank og skal returneres med fuld tank for at undgå opkrævning for påfyldning af benzin.
  • I autocamperen findes en 110 volts generator. Pris for brug er 3 USD pr. time. Skal aftales ved afhentning, men afregnes ved aflevering. Bemærk: Brug af generator er almindeligvis ikke nødvendigt.
  • Mad og drikke.
  • Gas til madlavning og varme.
  • Udgifter til overnatninger på campingpladser.
  • Overnatning før afhentning af autocamper.
  • Colorado Road Safety Fee, 2 USD pr. dag (maks. 88 USD pr. leje) på leje fra Denver.
  • New Jersey Security Fee, 5 USD pr. dag (maks. 140 USD pr. leje) på leje fra New York.
  • Sunpass til betalingsveje i Florida, 5 USD pr. dag (maks. 50 USD pr. leje) på leje fra Orlando.
  • Skatter (statslige, lokale, etc.) på ydelser købt lokalt i USA.

   * Er inkluderet i All inclusive- og All Inclusive Plus-priserne.
   ** Er inkluderet i All inclusive Plus-priserne.

  Alle nævnte priser er vejledende og kan ændres uden varsel. 

  Kontakt os og få oplyst den aktuelle pris for den ønskede periode og destination.

  Minimumleje

  Min. lejeperiode er ved standardpris 7 nætter (12 nætter under Burning Man-event 23.-31. august 2021) og 14 nætter ved All Inclusive-priserne.
  Bemærk, at forsinket afhentning eller aflevering før tid ikke berettiger til refundering af ubenyttede dage, og forudbestilt ubrugte miles refunderes ikke.

  Udstyrspakker

  Udstyrspakke (Convenience Kit) er det udstyr, I får brug for undervejs. Pakken består af GPS, tæpper, hovedpuder, lagen og hovedpudebetræk, håndklæder, vaskeklude, viskestykke, tallerkener, kopper, bestik, diverse køkkenredskaber, gryde og pande lommelygte, dåse og flaskeåbner m.m.
  Pris 75 USD pr. person (barn under 6 år uden beregning).

  Forudbestilte miles-pakker

  En pakke med 500 miles koster 238 USD. Pakkerne skal købes hjemmefra, da de ikke kan købes ved afhentning af autocamperen. Alle bestillinger skal inkludere et til turen rimeligt antal miles. Ved køb af All Inclusive / All Inclusive Plus er der ubegrænset antal miles inkluderet. 

  WiFi Hotspot

  Road Bear tilbyder jer mulighed for internetforbindelse på turen. For 12,50 USD pr. dag (maks. 225 USD for hele lejen) får I ubegrænset data i USA og Canada inkl. online kort og kommunikation. Der kan forbindes op til 5 enheder.

  Envejsleje

  Fra/til Denver Dallas Las Vegas Los Angeles Orlando New York Seattle San Francisco
  Denver - 0 400 400 350 350 400 400
  Las Vegas 200 0 - 200 700 700 300 250
  Los Angeles 200 0 100 - 700 700 300 150
  Orlando 350 0 700 700 - 150 700 700
  New York 350 0 700 700 300 - 700 700
  Seattle 300 0 400 400 700 700 - 400
  San Francisco 200 0 300 300 700 700 300 -


  Ved aflevering af autocamperen på anden adresse end afhentningsadressen opkræves der et gebyr for denne service kaldet envejsleje. Gebyret opkræves hjemmefra sammen med lejen. Beløbet varierer og afhænger af ruten. Skemaet angiver beløb i USD.

  Priseksempel

  Vejledende priseksempel på 3 ugers leje af type R til 6 personer. Bestilling 15. august 2020.
  Afhentning i Los Angeles den 28. juni 2021 og aflevering i Seattle.

  Beregnet på standardpris:
  3 x 95 USD + 8 x 125 USD + 4 x 244 USD + 6 x 319
  5% rabat for langtidsleje
  5% rabat i forsalgsrabat
  2.500 miles
  Klargøringspakke
  6 udstyrspakker (6 x 75 USD)
  50% rabat på udstyrspakker i forsalgsrabat
  Envejsleje mellem Los Angeles og Seattle
  WiFi
  6 campingstole (6 x 11 USD)
  ZDO selvrisikoeliminering (21 x 15,95 USD)
  SLI-forsikring (21 x 10 USD)
  I alt inkl. 2.500 miles


  4.175 USD
  - 209 USD
  - 209 USD
  1.190 USD
  225 USD
  450 USD
  - 225 USD
  300 USD
  225 USD
  66 USD

  335 USD
  210 USD
  6.554 USD

   

   

  Find din autocamper

  Se eksempler på indretning af de forskellige typer autocampere

  Der kan være varianter inden for hver bilgruppe. Som standard er en autocamper udstyret med:

  • Servostyring og fartpilot
  • ABS-bremser
  • Bak-kamera
  • Automatgear
  • Aircondition
  • Generator
  • 3 kogeplader 
  • Ovn (kun R og U modellerne)
  • Køleskab og fryser
  • Mikroovn
  • Brusebad og håndvask
  • Toilet
  • Port til cd/mp3-afspiller/USB
  • TV/DVD og AM/FM radio
  • Markise
  • Campingbord
  • Stige og sikkerhedsnet til soveplads over førerkabine
  • Gode opbevaringsmuligheder

  Bestil tidligt - Spar penge

  Forsalgsrabat

  Bestil i god tid og spar penge.

   

  • Ved bestilling senest 14. august 2020 får i 10% rabat på lejen samt 50% på udstyrspakker (GPS inkluderet) købt hjemmefra.
  • Ved bestilling senest 30. september 2020 får I 5% rabat på lejen samt 50% på udstyrspakker (GPS inkluderet) købt hjemmefra.

  Forsalgsrabatten gælder for autocamperlejer, der starter i perioden 15. marts 2021 - 31. marts 2022.

  Super Deals

  Road Bear har løbende gode tilbud - Super Deals på udvalgte autocamper-typer fra de forskellige udlejningssteder. Få oplysninger om aktuelle Super Deals hos os.

  One Way Specials

  I perioder og på udvalgte ruter tilbyder Road Bear envejsleje uden ekstra omkostninger.

  • Ved afhentning i Las Vegas, New York eller Denver fra 15. marts 2021 og aflevering i Los Angeles, Seattle, San Francisco eller Las Vegas senest 31. maj 2021.
  • Ved afhentning i Orlando fra 15. marts 2021 og aflevering i Los Angeles, Seattle, Denver, New York, San Francisco eller Las Vegas senest 15. juli 2021.
  • Ved afhentning i Las Vegas, Denver, Seattle eller Los Angeles fra 15. juli 2021 og aflevering i Denver eller Seattle senest 20. august 2021.
  • Ved afhentning i Las Vegas, Los Angeles, Denver eller San Francisco fra 1. oktober 2021 og aflevering i San Francisco, Las Vegas eller Seattle senest 30. oktober 2021.
  • Ved afhentning i Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Denver, Seattle eller New York i fra 1. oktober 2021 og aflevering i Orlando senest 30. november 2021.

  Langtidsleje

  Ved langtidsleje ydes følgende rabat på lejen.

  • 21-41 dage 5% rabat.
  • 42 dage eller mere 10% rabat.


  Kontakt FDM travel og få oplyst den aktuelle pris for den ønskede periode og destination.

  Planlægning af jeres kør-selv-ferie i autocamper

  Planlægning af jeres kør-selv-ferie i autocamper

  Uanset jeres ønsker til overnatningssteder, så anbefaler vi, at I allerede hjemmefra planlægger turens længde, så I ikke får forudbestilt for mange miles/km eller slutter med at have kørt længere, end I på forhånd havde regnet med og derfor ender med en ekstra regning for antal kørte miles/km. Hvis I ikke hjemmefra har købt miles/km (enten Unlimited Mileage Special eller som pakker af 500 miles/500 km og 100 miles/100 km), vil I ved lejens start blive opkrævet for et antal miles/km, der svarer til den forventede kørsel.

  Kampgrounds of America
  – eller blot KOA – er lidt af en institution i det nordamerikanske campingunivers. De fleste af KOA’s mere end 500 campingpladser i USA og Canada har mange faciliteter at byde på som swimmingpool, restaurant og forretning, hvilket gør det oplagt at inkludere nogle nætter på KOApladser, når man planlægger ferie med autocampere. Husk altid at medbringe og oplyse om jeres KOA Value Kard, da I så opnår 10% rabat på jeres overnatninger på KOAs campingpladser. 

  Reservation er ikke altid nødvendig, men KOA-campingpladser er populære og kan derfor blive fyldt op. Så hvis I kender jeres rejserute allerede inden afrejse, kan det anbefales, at I laver en reservation hjemmefra på www.koa.com. Her findes ligeledes en oversigt over alle campingpladserne samt priser på samme. Mange campingpladser tilbyder forskellige muligheder for pladser med eller uden opkoblinger til forskellige forsyninger som vand og elektricitet. Endvidere er der på KOA’s campingpladser mulighed for at få tømt spildevandstanken.

  Offentlige campingpladser
  (Stateparks og National Parks):

  Der er mange campingpladser og RV-parker i USA og Canada. Mange af dem ligger i forbindelse med nationalparkerne og andre naturattraktioner. Når man camperer inde i de store nationalparker, har man bogstaveligt talt den vilde natur lige udenfor døren. Offentlige campingpladser er noget, der ejes af en lokal, statslig eller føderal regering. De er ofte mere naturskønne end KOA’s campingpladser - her tænkes på den umiddelbare campingplads og dens omkringliggende område. De har typisk færre faciliteter, og det kan ikke garanteres at der er nogle faciliteter overhovedet. Nogle campgrounds kan have toiletter, bad og vandforsyning mm., mens andre kun tilbyder en holdeplads. Læs mere og bestil på: www.recreation.gov

  TIP: Hvis I ønsker at bo på en campingplads inde i en nationalpark, så anbefaler vi kraftigt, at I bestiller plads hjemmefra og i meget god tid, da de er meget populære! 

  Harvest Hosts
  Et alternativ til campingpladser kan være Harvest Hosts, der er et medlemskabsprogram, som giver adgang til et netværk af vingårde, gårde, bryggerier, museer, som tilbyder overnatning til autocampere. For et årligt medlemsgebyr, kan man bo hundredvis af interessante steder i Nordamerika. I øjeblikket er der mere end 800 værter i USA og Canada. 

  Værterne har primært vingårde, destillerier, bryggerier, gårde og museer. De tilbyder ikke de tjenester, som I vil finde på en “normal” campingplads. Kun et lille antal værter tilbyder el og/eller vand. Derfor forventes det, at autocamperen har de fornødne faciliteter. Med hensyn til generator, så må den godt være tændt. Men spørg på forhånd og udvis respekt. I visse tilfælde vil værten placere jer et sted, hvor andre ikke bliver forstyrret af det. Som tommelfingerregel er vingårde, destillerier og bryggerier åbne året rundt. Gårde, museer og værter i Canada er sæsonbestemte, og har som oftest lukket i vinterperioden.

  Hvis I ønsker at bo hos en vært, skal I ringe på forhånd og sikre jer, at værten er tilgængelig, og I vil typisk få information om, hvor I skal parkere, når I ankommer. Hvis I ændrer planer, skal I lade værten vide, at I ikke kommer. Harvest Hosts’ værter er meget generøse, og giver medlemmer mulighed for at parkere en autocamper på deres ejendomme gratis… Men der er en uskreven regel om, at man støtter værterne i form af “drikkepenge”, eller ved fx at købe produkter i deres gårdsbutik - her ses $20 USD som værende en acceptabel støtte. På den måde vinder alle!

  Medlemsprogrammet koster i øjeblikket $79 USD for et års medlemskab. Læs mere her: https://harvesthosts.com/

  Få et tilbud