Woodley Park Guest House

Oase af bekvemmelighed og charme

Woodley Park Guest House, Washington D.C. 

Woodley Park Guest House tilbyder gæstfrihed i verdensklasse. Med sin beliggenhed i historiske Woodley Park og kun få skridt fra metroen, har I en fantastisk mulighed for at opleve alt det bedste af Washington D.C. i en yderst luksuriøs indpakning. 

Er I på kør-selv-ferie langs USA's østkyst og besøger Washington D.C. er denne dejlige Inn en oase af bekvemmelighed og charme midt i nationens hovedstad. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med en kombination af hotel og én eller flere af vores charmerende Distinguished Inns. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 962 kr.
Pris pr. person pr. nat ved to nætter i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Distinguished Inns

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Central beliggenhed i historiske omgivelser

Velkommen til Woodley Park Guest House, et elegant Bed & Breakfast i hjertet af Washington D.C., hvor gæstfrihed og service er i højsædet. Woodley Park Guest House ligger i kort gåafstand til restauranter, butikker og metro, så I får den bedste oplevelse af USA's pulserende hovedstad. Stedet er for nyligt renoveret og om eftermiddagen kan I nyde en kop te eller kaffe på den store veranda.

Morgenmad er virkelig dagens højdepunkt på Woodley Park Guest House. Her kan I vælge imellem et bredt udvalg af overvejende sunde og økologiske retter, lige fra granola med yoghurt til quiche og vafler. Værtsparret sørger for hyggelig og afslappet stemning og introducerer gæsterne for hinanden. Og i overensstemmelse med deres kærlighed til gourmetmad il de som oftest tilbyde restaurantanmeldelser og anbefalinger til Washingtons bedste madoplevelser.

  • 10 luksuriøse værelser med eget bad/toilet
  • Lækker morgenbuffet med valgmuligheder, så det passer til jeres humør og smag
  • Gratis eftermiddagskaffe/-te og forfriskninger
  • Wi-fi og parkering på stedet
  • Placeret i det historiske kvarter, der ligger bekvemt, uanset hvad I ønsker at besøge i D.C.

Galleri

Kort

Vis på kort

Kør-selv-forslag med Distinguished Inns

Få et tilbud