Udforsk Mallorca i børnehøjde

9 dages aktiv familieferie

Mallorca ligger med al sin skønhed i det azurblå middelhav og er med sine børnevenlige strande og spændende aktiviteter, en oplagt feriedestination for den aktive familien. Dette kør-selv-forslag tager jer hele vejen rundt Mallorca og inkluderer forslag til vandreture, huler, togtur, kendte og hemmelige strande samt spændende indblik i Mallorcas historie. Fokus er at få varierede oplevelser som kan give jeres familie fælles sjove og lærerige oplevelser.

Fra 5.440 kr.
pr. person ved 2 voksne og 2 børn under 12 år, 9 dages kør-selv-ferie med flybillet, hoteller og billeje.

Rejseperiode:
Hele året
Vi anbefaler april - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
270 km

Klimapåvirkning:
3.143 kg CO2 samlet for 4 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Denne kør-selv-ferie kan du selv skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online


Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister, og hjælp til at skræddersy din rejse?

Kontakt vores rejsespecialister

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst Santa Ponsa (30 km)

Velkommen til Mallorca, øen der har så ufattelig meget at byde på!

Når I er ankommet til Palma de Mallorca lufthavn og fået jeres bagage, er det tid til at afhente jeres bil ved Avis. Denne hentes i det store P-hus lige over for ankomstterminalen, og så er det ellers om at sætte kurs vestpå mod Santa Ponsa og jeres hotel. Køreturen tager kun en halv time.

Santa Ponsa er en af Mallorcas hyggeligste "turistbyer" - en by der lever sit eget liv og hvor tiden ikke går hurtigere end man kan følge med. Byen ligger ved havet, men både tæt på bylivet i Palma og smukke bjergområder.

Overnatning i Santa Ponsa.

Santa Ponsa og omegn

Der er flere alternative aktiviteter for dagen. Har hotellet pool, kan dagen benyttes til afslapning. Der er også Western Water Park kun nogle minutter med bil fra Santa Ponsa. Det største vandland på Mallorca har noget for alle: en børnevenlig afdeling for de helt små, en afdeling for de lidt mere vovede og ikke mindst en afdeling for de virkelig modige vandhunde.

Alternativt kan I begive jer op i bjergene ovenfor byen, hvor der er flot udsigt og små og længere vandreruter for alle aldre.

Overnatning i Santa Ponsa.

Santa Ponsa og Palma

Vi foreslår at I benytter dagen til at udforske Palma by, hvor der er oplevelser for både voksne og børn. Byen har utrolig meget at byde på, blandt andet en af verdens største lystbåd-havne med et hav af store yachter, en utrolig flot katedral og ikke mindst en gammel bydel med masser af shopping muligheder. Det kan varmt anbefales at tage en sightseeing tur med "Hop on Hop Off" busserne hvis I bliver træt af at trave.

Overnatning i Santa Ponsa.

Santa Ponsa - Soller - Port de Pollenca (109 km)

Det er tid til at udforske andre dele af Mallora, og der er masser at se på vej mod den nordlige del af øen, så vi forslår I tager afsted lige efter morgenmaden. Første stop er Soller som er den charmerende historisk by mellem bjergene og kysten. Fra Soller går der en historisk jernbane til Palma, samt en historisk sporvogn ned til kysten ved Port de Soller. Vi foreslår I sætter bilen og tager sporvognen tur/retur ned til kysten.

Turen går nu videre med bil nordover hvor vi anbefaler et kort stop i den hyggelige bjergby Fornalutx. Dagens destination er Port de Pollenca. Regn med lige over 2 timer i samlet køretid eksklusive stop og eventuelt sporvognstur.

Hvor Alcudia området byder på hæsblæsende natteliv, er Port de Pollenca mere tilpasset børnefamilier.

Overnatning i Port de Pollenca.

Port de Pollenca og Formentor-halvøen

Det nordlige Mallorca byder på de bedste og mest børnevenlige strande, så er vejret godt er det en god ide at lægge an til en strandtur. Halvøen Formentor er et "must" til en udflugt. Her finder I nogle af de flotteste udsigter på Mallorca. Skal I have den ultimative udsigt, ja så skal I køre op til Talaia d'Albercutx, et gammelt vagttårn hvorfra man kan se det meste af Mallorca og i klart vejr helt over til Menorca. Der er også mulighed for at tage en svømmetur ved Playa de Formentor, en af de bedste strande på Formentor halvøen.

Overnatning i Port de Pollenca.

Port de Pollenca og Alcudia

Kombiner eventuelt en strandtur med et dagsbesøg i nærliggende Alcudia, som byder på et historisk centrum samt den romerske ruinby Pollentia. I Alcudia finder I også et godt marked. Vil I opleve Mallorcas største marked i Inca, er dette kun en halv times køretur fra Port de Pollenca.

Alternativ kan man sagtens bruge yderligere tid på at udforske eller vandre på Formentor-halvøen.

Overnatning i Port de Pollenca.

Port de Pollenca - Porto Cristo (67 km)

Tiden er kommet til at udforske den østlige delen af Mallorca, som byder på helt andre oplevelser i form af grotter og små hemmelige strande. Vi foreslår at man bor i Porto Cristo som ligger midt på østkysten, med en hyggelig lystbåd-havn og en mindre by strand.

Køreturen tager kun en times tid, så det er god tid til en afstikker til den flotte grotten Cuevas de Arta.

Overnatning i Porto Cristo.

Porto Cristo - grotter og hemmelige strande

Ved Porto Cristo som ligger på østkysten, kan I opleve dragegrotterne Coves del Drach som er en helt enestående oplevelse. Grotterne er beriget med den største underjordiske sø i Europa, og bor man centralt i Porto Cristo er der blot et par minutters gåtur til grotten.

Er I til snorkling og dykkermaske, så er der flere små hemmelige strande kun en kort køretur fra Porto Cristo. Cala Varques og Cala de Moro er blot to eksempler.

Overnatning i Porto Cristo.

Hjemrejse til Danmark (64 km)

I dag går turen hjem til Danmark efter en dejlig aktiv familieferie på skønne Mallorca. Køreturen til lufthavnen er kun en knap time, så måske er der tid til et besøg på det historiske kloster Santuari de Cura. Klosteret ligger på en bjergtop, og byder på smuk udsigt over stort set hele Mallorca. En god måde af afslutte en begivenhedsrig rejse Mallorca rundt.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 5.440 kr.

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup - Palma de Mallorca retur
 • 8 overnatninger på 3-4 stjernede hoteller:
  • 3 nætter i Santa Ponsa
  • 3 nætter i Port de Pollenca
  • 2 nætter i Porto Cristo
 • 9 dages billeje inkl. forsikring


Prisen inkluderer ikke

 • Måltider
 • Afbestillings- & rejseforsikring

Om rejsen

Denne kør-selv-ferie kan I selv skræddersy og bestille online nedenfor. Her er der mulighed for at indtaste rejsedatoer samt hvilken lufthavn I ønsker at rejse fra.

Når I kommer videre til næste side, har I mulighed for at ændre på hoteller, fly og billeje, så rejsen kommer til at passe til præcis jeres ønsker.

 

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med et stop i Barcelona på ud- eller hjemrejsen eller forlænge den med ekstra overnatninger på Mallorca.

Ønsker I inspiration og rådgivning fra vores dygtige rejsespecialister, kan de kontaktes HER.

Søg og bestil din kør-selv-ferie online

Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011