Maritime provinser i autocamper

15 dages kør-selv-forslag med autocamper i Canadas østligste provinser

I autocamper tager I rundt og besøger Canadas kronjuveler – de 3 maritime provinser New Brunswick, Nova Scotia og Prince Edward Island, der har hver deres unikke kulturelle islæt. Provinserne er kendt for deres fantastiske Atlanterhavskyster, charmerende fyrtårne og hval-migration.

I kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget i autocamper efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres helt personlige drømmerejse i det østligste Canada.

Rejseperiode:
Marts - oktober.
Anbefales maj - september.

Startdag:
Mandag - lørdag

Varighed:
15 dage/14 nætter

Længde:
1.800 km

4.866 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type autocamper
 • rejserute
 • antal dage
 • campingpladser
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

Dagsprogram

Halifax, Nova Scotia - Lunenburg, Nova Scotia (95 km)

Efter I forhåbentlig har nydt et par dage og udforsket Halifax (sørg for at inkludere et besøg på Maritime Museum of the Atlantic med Titanic-genstande), kører I nu til Cruise Canada i Halifax og afhenter jeres autocamper. Nyd den dejlig køretur langs sydkysten og den fantastiske havudsigt, Tag en afstikker til charmerende Peggys ‘Cove, og gør efterfølgende og stop i de andre hyggelige kystbyer Chester & Mahone Bay, før I kører til byen Lunenburg, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

Forslag til overnatning: Lunenburg Campground.
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Lunenburg Campground 

Lunenburg - Kejimkjik National Park, Nova Scotia (115 km)

Start evt. dagen med på en lille tur ombord på den historisk og traditionelle Bluenose skonnerten fra haven i Lunenburg. Midt på ​​eftermiddagen fortsætter I langs sydkysten, inden I kører ind i landet til Kejimkujik National Park.  

Forslag til overnatning: Jeremy's Bay Campground.
Læs mere om campingpladsen og bestil herJeremy's Bay Campground

Kejimkjik National Park - Digby, Nova Scotia (105 km)

Dagens køretur er ganske kort. Brug dagen på at nyde alt, hvad nationalparken har at tilbyde - kanoture, vandreture og cykling. Parken har et rigt dyreliv og har Nordamerikas største koncentration af helleristninger, så her er masser af oplevelser. Sidst på eftermiddagen er det tid til at komme videre og I kører nu til Digby.

Forslag til overnatning: Jaggar's Point 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Jaggar's Point 

Digby Neck, Nova Scotia

I dag er der mulighed for at opleve området omkring Digby. Sæt kurs mod Digby Neck, hvor der er mulighed for at se hvaler i Bay of Fundy. Om sommeren sørger bugten for fodrings- og parringspladser til Finback, Humpback, Minke & Right hvaler.

Forslag til overnatning: Jaggar's Point 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Jaggar's Point 

 

Digby - Fundy National Park, New Brunswick (205 km)

Denne morgen tager I færgen til den nærliggende provins New Brunswick og byen Saint John, sejltiden er lige over to timer. Herfra kører I langs Fundy Coast og kommer til Fundy Trail Parkway. Her er flotte udsigter som perler på snor og flora og fauna vrimler på denne kystrute, der favner New Brunswicks majestætiske Bay of Fundy - én af verdens naturvidundere. Når I kører de 11 km ad den kystnære vej, så husk at sætte tid af til at stoppe ved nogle af udsigtsplatformene og nyde udsigten - måske I kan være heldige at se hvaler.

Forslag til overnatning: Fundy National Park.
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Fundy National Park

Fundy National Park

I befinder jer i den skønneste natur og dagen er sat af til oplevelser i området. Udnyt parkens afvekslende omgivelser, udforsk skoven og oplev den specielle natur med de skulptur-agtige stenformationer, der er skabt i denne tidevandszone. 

Forslag til overnatning: Fundy National Park.
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Fundy National Park

Fundy National Park - Kouchibouguac, New Brunswick (215 km)

I dag går turen til Hopewell Rocks, Ocean Tidal Exploration Site, som har verdens højeste tidevand! Her kan I gå på Fundy’s havbund. Det er tyngdepåvirkningen af sol og måne, der forårsager tidevandet, der stiger og falder op til hele 15 meter to gange om dagen, hver dag. Om eftermiddagen kører i nord på til Kouchibouguac Nationalpark.

Forslag til overnatning: Kouchibouguac National Park
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Kouchibouguac National Park

Kouchibouguac Nationalpark

I har hele dagen til at opleve Kouchibouguac Nationalpark, der er en fascinerende mosaik af myrer, saltmyrer, tidevandsflod, ferskvandløb, beskyttede laguner, forladte marker og høje skove.  Lej evt. en cykel og kør på nogle af de 60 km cykelstier i Kouchibouguac. 

Forslag til overnatning: Kouchibouguac National Park
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Kouchibouguac National Park

 

Kouchibouguac Nationalpark - Charlottetown, Prince Edward Island (235 km)

I dag krydser I broen Confederation Bridge og kører til Prince Edward Island, hjemsted for ”Anne fra Grønnebakken”. Hvis I har læst bogen af den canadiske forfatter Lucy Maud Montgomery og spekuleret på om “det er et rigtigt sted”, vil I sikkert gerne besøge denne magiske lokation, som millioner af andre fans også har besøgt. Nyd én af de tre kyststrækninger, der er tydeligt markerede undervejs med farverig skiltning. I det smukke landskab, vil du sikkert også se et par af de fyrtårne, øen er så berømt for, der er nemlig omkring 50.

Forslag til overnatning: Cornwall/Charlottetown Camping (KOA) 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Cornwall/Charlottetown Camping (KOA) 

Charlottetown

I dag kan I tage rundt på Prince Edwards Island, tag en bytur i Charlottetown eller bare slappe af og nyde det på campingpladsen.
Lige nord for Charlottetown ligger den smukke Prince Edward Island National Park, der byder på lækre klitter og strande. Lidt mere mod vest ligger Green Gables, og mod øst ligger Orwell Corner Historic Village, en tidligere landsby med en historisk kirkegård og en række restaurerede huse, som gengiver livet på landet i 1800-tallet.  

Forslag til overnatning: Cornwall/Charlottetown Camping (KOA) 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Cornwall/Charlottetown Camping (KOA) 

Charlottetown - East Lake Ainslie, Nova Scotia (250 km)

Start dagen med en lille sejltur på godt en time med færgen til byen Pictou, kendt som Nova Scotias fødested. Et besøg i Hector Heritage Center er absolut værd at bruge tid på - træd om bord på en nøjagtig kopi af Skibet Hector, der bragte de første skotske bosættere til Nova Scotia. Efter frokost kan vi anbefale en tur nordpå til Cape Breton Island, der kaldes et maritimt mesterværk, og efterfølgende slutter I dagen ved Lake Ainslie.

Forslag til overnatning: MacKinnons Campground.
Læs mere om campingpladsen og bestil her: MacKinnons Campground

East Lake Ainslie - Ingonish, Nova Scotia (125 km)

I har nu mulighed for at tage en lille afstikker til kystbyen Inverness, der er kendt for sit lune havvand og sine havfruer (farvet havglas, der vaskes op langs kysten) – et paradis for en strandkæmmer. Derefter kører I nordpå til Margaree Harbour og følger den berømte Cabot Trail, en fantastisk 300 km lang vej langs kysten af Cape Breton Island. Området, der mest af alt minder om det skotske højland – bare med canadisk fortegn, går lige fra havets overflade og op i 914 meters højde langs to kystlinjer (St Lawrence-søen og Atlanterhavet) og gennem en nationalpark. Fra vejen har I en fantastisk udsigt ud over Gulf of St. Lawrence.

Forslag til overnatning: Cape Breton Highlands National Park 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Cape Breton Highlands National Park 

Cape Breton Highlands National Park, Nova Scotia

Dagens højdepunkt er Cape Breton Highlands National Park med over 25 smukke vandreture. En af de bedste er Skyline Trail – navnet siger næsten det hele. 

Forslag til overnatning: Cape Breton Highlands National Park 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Cape Breton Highlands National Park 

Ingonish - Halifax, Nova Scotia (455 km)

Nu går det sydpå igen. I dag får I turens længeste kørestrækning som går ned langs østkysten og videre ind i landet. Gør evt et stop undervejs i Martinique Beach før I slutter dagen af  tilbage i Halifax på KOA campingpladsen.   

Forslag til overnatning: Halifax West KOA 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Halifax West KOA

Halifax - og afrejse

Efter en overnatning ved Cruise Canada på KOA campingpladsen, har I morgenen til at pakke, inden I afleverer autocamperen og tager mod lufthavnen. Der er naturligvis mulighed for at tage et par dage ekstra i Halifax og nyde byen. 

KortT

Vis på kort

Galleri

Bestil autocamper

Ruteforslaget kræver

 • Flybillet t/r Halifax
 • 15 dages leje af autocamper inkl. forsikring
 • 14 nætter på campingplads - pladser bestilles direkte
 • 1.800 km

I kan få en ide om pris på autocamper ved at benytte knappen "Tjek priser og bestil autocamper" herunder, men ellers anbefaler vi at I kontakter en af vores rejsespecialister for at få skræddersyet en autocamper-pakke tilpasset lige jeres behov og ønsker.

Tjek priser og bestil autocamper

Om rejsen

Vær opmærksom på, at der kræves en overnatning i Canada inden I kan få udleveret jeres autocamper.

Autocampere findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om autocampere i Canada.

 

ekstra oplevelser

Det vil være oplagt at starte turen med et par dages ophold i Halifax for at opleve den provinsielle stemning og smage nogle helt friskfangede fisk. Eller I kan lægge et par ekstra nætter ind undervejs på turen, hvor I ønsker mere tid til oplevelser

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011