Château de L'Oiselinière, Gorges, Loire

Vingård ved Loire-floden nær Nantes

Château de L'Oiselinière, Gorge (Nantes Atlantique)

Oiselinière i Gorges, ved bredden af floden ​​Sèvre Nantaise, er et tidligere jagthus tilhørende Clisson-herrene. Det eksisterede allerede i middelalderen hvor Olivier V de Clisson opdrættede sine jagtfugle, og sandsynligvis stammer navnet herfra. Man har også fundet ud af at der blev dyrket vinstokke allerede dengang, og i løbet af de næster 600 år har stedetkun skifte hænder fire gange. Omkring 1800 blev ejendommen landboligen for borgmesteren i Nantes, og dengang fik Oiselinière sit nuværende udseende.

Fra 395 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

På slottet er der indrette to store soveværelser (Crécerelle og Mésange) og 1 suite (Hulotte) og i de elegante annekser yderligere to værelser (Bouvreuil og Verdier) og en suite (Les Petits Oiseaux). Man har bevaret vidnesbyrd fra tidligere århundreder, og bestræbt sig på at højne komforten til et uforglemmeligt ophold. Hvert værelser er et unikt sted, omhyggeligt dekoreret af Isabelle Verdier, ejeren. De bløde farver blev valgt til ro og ro i harmoni med roen på stedet. Alle værelser har en velkomstbakke, hårtørrer, fladskærms-tv og gratis internetforbindelse via kabel. 

Desuden findes et bibliotek, et billardrum, en stue med klaver, en tv-stue, et tekøkken med køleskab, elektrisk kogeplade og mikroovn. I kan også spise frokost eller middag i gårdhaven.

Dagen starten med den store buffet og middagen starter kl. 19.30 med en aperitif med ejerne. Køkkenet, der styres af værtinden, inkluderer aperitif og amuse-gueule, forret, hovedret, ost, dessert, akkompagneret af ejendomens vine, kaffe eller urtete. Gæster kan også vælge den enkle og enklere middag med forret, hovedret og dessert. Ved middagen ønsker man ikke børn under 12 år. 

Kort

Vis på kort