Træd ind i hjertet af en bæredygtig kretensisk olivenfarm, der drives af en mor-datter-duo. Lær lokale madlavningshemmeligheder, nyd 3 generationers familieopskrifter, og lav selv mad i et udendørs køkken.
Vores kretensiske madlavningskursus er en 100% praktisk oplevelse, perfekt for dem, der er ivrige efter at udforske og forkæle sig selv med smagene fra den kretensiske gastronomi. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren kok, er det vigtigste dit åbne hjerte og din iver efter at omfavne den kretensiske kulturs varme og blive en værdsat del af vores familie undervejs!"
Mama Stella, min vidunderlige mor, elsker at dele sin kulinariske viden og sine teknikker med dig! Vi tilbereder et 4-retters måltid og sørger for alt, hvad du har brug for, fra forklæder til friske ingredienser fra gården, så du får en 100 % praktisk madlavningsoplevelse! Der vil også være lokale, hjemmelavede forfriskninger og vand. Efter dit madlavningseventyr kan du glæde dig over dine kreationer ledsaget af lokal kretensisk vin. Resterne pakkes omhyggeligt ned, så du kan tage dem med.
Fordyb dig i denne unikke, 4-timers oplevelse på vores bæredygtige olivenoliefarm. Madlavningen udfolder sig i et udendørs rum under et smukt trætag, omgivet af oliventræer på den ene side og en frodig have på den anden. Sæt gang i dine sanser - lugt, smag og føl vores kultur gennem et enestående madlavningseventyr. Slut dig til os, lav mad med passion, og nyd øjeblikkene!
Fra
708 kr.
pr. person
Lokation:
Grækenland, Europa, De græske øer, De sydlige ægæiske øer, Kreta, Moires, Heraklion regionale enhed
Varighed:
4 hour
Sprog:
English, Greek Modern
Anmeldelser:
4.5/5 stjerner
Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:
Kort
Galleri
Information
Højdepunkter
- Føl dig som et medlem af familien, når du fordyber dig i den lokale kultur
- Lav din egen 4-retters menu med friske ingredienser direkte fra vores gård
- Gem autentiske opskrifter, der er unikke for øen Kreta, når du laver mad
- Nyd at smage dine madkreationer ledsaget af lokal kretensisk vin.
- Tag dine rester med, og modtag billeder og opskrifter via e-mail.
Yderligere information
- Minimumsalderen for alkoholindtagelse er 18 år
Inkluderet
- 4-retters menu (to forretter (meze), en hovedret og en dessert)
- Alt udstyr til madlavning
- Alle ingredienser
- Forklæde
- Hjemmelavede forfriskninger og vand
- Lokal vin
- Rester til at tage med
- Opskrifter
- Fotografier (via e-mail bagefter)
Ikke inkluderet
- Afhentning og aflevering på hotellet
Bestil direkte
Få et tilbud på en pakkerejse






