Ballyseede Castle Hotel, Tralee, County Kerry

Autentisk irsk slotshotel

Ballyseede Castle Hotel, Tralee, County Kerry
Dette smukke slotshotel ligger i det sydvestlige Irland i Ballyseede, kun 3 km fra Tralee, som er den største by i County Kerry. I Kerry finder I uovertruffen natur, fantastiske vandremuligheder og unik historie. Ballyseede Castle, der er det eneste slotshotel i Kerry, byder på afslappet atmosfære, luksuriøs indlogering og overdådige måltider på en af slottets tre restauranter.

Hvis jeres kør-selv-ferie i Irland tager jer igennem County Kerry, skal I overveje et par nætter på dette fantastiske slotshotel. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Original Irish Hotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 634 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Original Irish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

firestjernet luksus

County Kerry er kendt for at have noget af det smukkeste natur i hele Irland, især Ring of Kerry besidder eventyrlige seværdigheder og er enhver fotografs paradis. Og Ballyseede Castle byder på komfort og service på højeste niveau, så efter en oplevelsesrig dag i den smukke natur, kan I læne jer tilbage og slappe af på de hyggelige og charmerende værelser. Nu mangler der bare et besøg på en af hotellets fantastiske restauranter, der serveres udsøgt comfort-food på Pappy's Bar eller prisvindende gourmetmad på The O'Connell.

Slottet, der ligger i et 12 ha stort park- og skovlandskab,  er gennemsyret af historie og var tidligere hjem for Fitzgerald klanen, som var grever af Desmond, hvoraf mange nægtede at sværge troskab til den britiske trone. Dette endte ud i de blodige Geraldine Rebellions, der blev afsluttet på slottet og gjorde en ende på Fitzgerald klanens regeringstid i Ballyseede.

  • Det eneste slotshotel i hele Kerry
  • Det perfekte springbræt til noget af Irlands smukkeste natur
  • Irsk gæstfrihed når det er bedst 
  • Over 20 forskellige golfbaner i nærheden
  • Oplevelser i nærheden: Ring of Kerry, Tralee Aqua Dome, Skellig Islands, Tralee Town Park.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud