Cabra Castle, Kingscourt, County Cavan

Fantastisk Slotshotel 

Cabra Castle, Kingscourt i Irland
Cabra Castle ligger i County Cavan midt i en kvadratkilometer af velholdte haver og smuk parklandskab, mindre end en times kørsel fra Dublin. På grund af den idylliske beliggenhed og de fantastiske værelser er det et af de mest velkendte og eftertragtede slotshoteller i Irland. Ligesom mange andre slotte bærer Cabra Castle rundt på en interessant historie, som I kan lære mere om, når I bor der.

Skal I på kør-selv-ferie gennem Irland, kan I forkæle jer selv til et fantastisk ophold på dette fremragende slotshotel. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Original Irish Hotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 866 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Original Irish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

smuk gotisk elegance og flot gastronomi

Når I først ankommer til Cabra Castle, vil slottets storslået indgang få jer til at føle, at I er på vej ind i en svunden tidsalder blandt riddere og prinsesser. Denne fornemmelse er gennemgående i resten af slottets gotiske indretning. Hotellets værelser er rummelige og alle sammen individuelt indrettet i dæmpede toner med luksuriøse, klassiske møbler. I kan se frem til lækre måltider på hotellets to prisvindende restauranter. Den formelle Courtroom Restaurant eller den lidt mere afslappede Derby Bar, begge to med hver deres unikke indretning.

Når I bor på Cabra Castle, skal I huske at tage på udkig i Cavan, en af Irlands mindre velkendte regioner men ikke desto mindre vidunderlig. Området kaldes også for Lakeland County på grund af de omkring 365 søer.

  • 105 individuelt designet værelser, så der er noget til hver sin smag
  • To fremragende restauranter, der ligger fokus på lokale og sæsonprægede produkter
  • En af Irlands mest eftertragtede bryllupsdestinationer, der tiltrækker prominente gæster
  • Seværdigheder i nærheden: Dun A Ri Forest Park, Cavan Cathedral, de mange søer, Erica's Fairy Forest

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud