Garryvoe Hotel, Ballylongane, County East Cork

Skøn beliggenhed nær Cork

Garryvoe Hotel, Garryvoe i Irland
Garryvoe Hotel ligger nær Ballycotton i County Cork med 360 graders panoramaudsigt over uspoleret landskab og nogle af Irlands smukkeste strande. I kan nyde udsigten fra restauranten, baren eller de rummelige og luksuriøse værelser. I har også mulighed for at benytte hotellets fantastiske Health Club

Hvis I på jeres kør-selv-ferie gennem det sydlige Irland er på udkig efter afslapning og luksus med fantastisk udsigt, er Garryvoe Hotel et godt bud på, hvor I kan bruge et par dage. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Original Irish Hotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 581 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Original Irish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Luksus ved en af Irlands bedste strande

Når I bor på Garryvoe Hotel, er I kun et par 100 meter fra en af Irlands bedste strande. 8 km uspoleret gylden sandstrand er hvad Ballycotton byder på. Hvis vejret ikke tillader jer en svømmetur på stranden, kan I blive indendøre på hotellets Health Club, som tilbyder stor pool, sauna, træningscenter og udendørs boblebad. Overdådige måltider bliver tilberedt på hotellets restauranter med friske og lokale råvarer. Efter et udsøgt måltid kan I få lækre drinks i de hyggelige barer og loungeområder.

  • 84 moderne, rummelige og komfortable værelser med udsigt over havet eller det smukke landskab
  • Dedikerede familieværelser og aktiviteter
  • Cork by ligger kun 35-45 minutters kørsel væk
  • Aktiviteter i nærheden: Golfbaner, vandrestier, ridning, surfing
  • Seværdigheder i nærheden: Fota Wildlife Park, The Jameson Experience, Cork, Titanic Experience Cobh

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud