Knockranny House Hotel, Westport, County Mayo

Enestående udsigt over en af Irlands flotteste byer og natur

Knockranny House Hotel, Westport i Irland
Knockranny House Hotel er et familiedrevet hotel, som ligger gemt væk på en lille bakkeside med fantastisk udsigt over Croagh Patrick, Clew Bay Islands og Nephin Mountains. Knockranny House er en perfekt base for at udforske County Mayos unikke natur.

Tag et smut forbi Knockranny House Hotel på jeres kør-selv-ferie gennem Irland, og oplev luksuriøs indlogering i maleriske omgivelser. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Original Irish Hotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 773 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Original Irish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Familiedrevet luksus i maleriske omgivelser

Knockranny House Hotel ligger stolt med udsigt over Westport by og de betagende omgivelser. Hotellet byder jer velkommen i den store, hyggelige reception med åben pejs. De smukt indrettet værelser med antikke møbler skaber sammen med det yderst hjælpsomme personale en oprigtig og varm fornemmelse af gæstfrihed og komfort. Når I bor på Knockranny House, får I fri adgang til det fantastiske Spa Salveo, som byder på en vitality pool, hydroterapi, thermal spa og et væld af behandlinger her i blandt den prisvindende Sami Zen.

Efter en oplevelsesrig dag kan I nyde en lækker middag, på én af hotellets to fremragende restauranter. Prøv den uformelle Brehon Bar, som serverer "comfort food" af højeste kvalitet. Eller få en gastronomisk oplevelse på den prisvindende La Fougère Restaurant med en af Irlands mest respekterede kokke mens I nyder den fantastiske udsigt til områdets smukke natur. Begge restauranter forsøger så vidt muligt at bruge lokale irske produkter. 

  • 97 elegant indrettet værelser som alle er rummelige og luksuriøse
  • Prisvindende spa og restaurant
  • Vundet Irish Hotel of the Year af AA
  • Gå en runde på en af County Mayos fantastiske golfbaner, afprøv jeres vandsports evner eller begiv jer ud i den smukke natur på en af de mange vandrestier
  • Seværdigheder i nærheden: Wild Atlantic Way, Clew Bay, Achill Island, Croagh Patrick, Inishturk

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud