Lej en autocamper i Irland

Kom tæt på Irlands naturskatte med en autocamper

Det er noget ganske særligt ved at afhente autocamperen og vide at hele "Den grønne Ø" venter på dig og din familie. Fra Dublin kan I fx starte med Wicklow bjergene og kører videre vestpå, hvor Cliff of Moher, Cliffs of Moher og Connemara er nogle af højdepunkterne. Det er naturen der er i fokus og whiskey destillerierne lokker med rundvisninger og smagsprøver. Oplev Irland med en autocamper - Det er jer der bestemmer ruten og tempoet.

I Irland kan du leje en autocamper i flere byer, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning, ligesom I kan vælge at aflevere den igen samme sted eller i anden by. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje? (Gælder kun ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 4 butikker.) Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed 
Vi samarbejder med de førende udlejere af autocampere i USA, Canada, Australien, New Zealand og hele Europa, for at sikre dig det største udvalg og den bedste service.

tjek priser og lej

Vidste du det? 
Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven!
Kontakt os.

 

Kort om de enkelte autocamper-kategorier

Autocamper ikon campingbus

Autocamper Campingbus: Den allermindste type som kun indeholder det mest nødvendige. "VW California" er den mest kendte model i kategorien, og fås med og uden pop-op tag. Derudover findes der et lille køkken, men intet bad og toilet. Egner sig bedst til 2 personer og som sætter kørekomfort og enkelthed over pladsforhold og liggekomfort.
 

Autocamper ikon campervan

Autocamper Campervan: Denne type autocamper er baseret på klassiske varevogne og er derfor nemme at håndtere, både i trafikken og på campingpladsen. Ofte har denne type et kompakt design og deraf bedre brændstoføkonomi. Velegnet til 2 personer, men fås også i modeller med 3-4 sengepladser.
 

Autocamper ikon delintegreret

Autocamper Delintegreret: Mellemstor autocamper uden alkove (dvs. ingen sengeplader over førerhuset). Denne type er lidt lavere og byder ofte på smarte løsninger, f.eks. hæve/sænke senge i opholdsrummet. Egner sig både til par og familier. God bagageplads i "garagen" under bagerste dobbeltseng. God til 2-5 personer.
 

Autocamper ikon alkove

Autocamper Alkove: Den klassiske autocamper med sovepladser i bagenden samt over førerhuset (alkove), så pladsen udnyttes optimalt. Den bedste type til familier med børn eller når mange skal rejse sammen. Helt op til 6-7 personer i de meget store modeller, men normalt beregnet til 4-5 personer.
 

Autocamper ikon helintegreret

Autocamper Helintegreret: Denne type minder om en delintegreret autocamper, men er bygget ud i ét, dvs. førerkabine og opholdsrum er samlet i et stort rum. Det giver mere plads, bedre kørekomfort, isoleret førerhus samt en kæmpe panorama forrude. Ofte lidt mere luksuriøs i indretningen. Føles som et lidt større køretøj, men er reelt hverken længere eller bredere. 2-5 personer

Kontakt os

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011