Randles Hotel, Killarney, County Kerry

Familiedrevet luksus i Killarney 

Randles Hotel, Killarney i Irland
Randles Hotel tilbyder 4 stjernet luksus, kun 5 minutters gang fra Killarney's bymidte. Det charmerende boutiquehotel er kendt for sin fantastiske irske gæstfrihed, og har budt gæster velkommen siden 1906. Killarney ligger i County Kerry i det sydvestlige Irland og anses af mange irere som den flotteste by i Irland. Når I ikke udforsker den prægtige natur, kan I gøre brug af hotellets exceptionelle spafaciliteter.

Når jeres kør-selv-ferie gennem Irland tager jer forbi Killarney, vil Randles Hotel danne perfekte rammer for, at I kan udforske den omkringliggende natur. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Original Irish Hotels. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 776 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Original Irish Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Velvære og komfort i skønne omgivelser

På Randles Hotel i Killarney kan I se frem til luksus og komfort i betagende County Kerry. Alle de rummelige og elegante værelser er individuelt indrettet med moderne faciliteter. Når I er i Killarney, vil vi stærkt anbefale, at I oplever Ring of Kerry og Killarney National Park. Her finder I blandt andet Ladies View, der byder på en fuldstændig eventyrlig udsigt og er et af de mest fotograferet steder i hele Irland.

Efter en spændende dag kan I slappe af på hotellets fantastiske Zen Day Spa. Her kan I nyde en forfriskende tur i den indendørs pool eller geare ned i det afslappende dampbad eller sauna. Herefter mangler I bare at spise på en af de udsøgte restauranter. I kan enten vælge The Conservatory for et overdådigt måltid, eller den smukt indrettede Checkers Restaurant, der inviterer til Private Dining. Efter et lækkert måltid kan I snuppe en drink på den hyggelige Wiggs Bar.

  • Rummelige og smukt indrettet værelser og suites
  • Glimrende restauranter til morgenmad, aftensmad og afternoon tea
  • Perfekt placeret til at udforske alt det bedste Killarney har at byde på
  • Luksuriøse afslapningsmuligheder på Zen Day Spa
  • Seværdigheder i nærheden: Ring of Kerry, Killarney National Park, Gap of Dunloe, Muckross House and Gardens, Ross Castle, Torc Waterfall.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud