Corona d’Oro, Bologna

En bygning fra 1200-tallet 

Cortona d'Oro, Bologna

I hjertet af Bologna ligger det unikke 4-stjernede Hotel Corona d’Oro. Bygningen blev opført i 1200-tallet og du kan stadig se resterne af den originale middelalder veranda på bagsiden af bygningen. Hotelbygningen har været renoveret over flere omgange, hvilket du blandt andet kan se på de forskellige byggestilarter, der er rundt omkring på hotellet.

Når du træder ind i lobbyen, vil du blive modtaget af et fantastisk lys og en rolig atmosfære. I receptionen vil du blive mødt af et smilende og hjælpsomt personale der byder dig velkommen.

I midten af hotellets underetage ligger Liberty Hall. Rummet er udstyret med et glaskuppelloft som giver et fantastisk lys til størstedelen af underetagen. I de lunere måneder kan kuplen åbnes, hvilket giver dig en helt unik oplevelse. Siden 1890 har Hotel Corona d’Oro ligget i bygningen. Hotellet ligger blot et stenkast fra Bolognas vartegn, De to hældende tårne. Du kan låne en cykel af hotellet og tage ud og udforske den rige kultur og historie byen gemmer på.

Fra 1.339 kr.
pr. person pr. nat i standard dobbeltværelse inkl. morgenmad

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Find den rigtige hovedpude

Du kan virkelig mærke at der er kræset for detaljerne på hotellet. Alle værelserne har de flotteste trægulve og elegante marmor badeværelser. Møblerne er i neoklassisk stil med inspiration daterende tilbage til renæssancen. Der er ikke gået på kompromis med noget som helst her. Her pryder bløde puder og tæpper sengene og stolene, hvilket bidrager til en afslappet, men sofistikeret atmosfære.

Hvis du er heldig, får du en af værelserne med originale renæssance fresco malerier eller skøn original stuk. Uanset hvilket værelse du sover i, vil du ligge som en drøm på de skønne madrasser. Hvis du har specielle ønsker til blødhed og fylde på din hovedpude, så hjælper hotellets personale dig med at finde den rigtige hovedpude inden du skal sove, så du kan ligge lige præcis, som du har lyst til.

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011