Romantik i Rom og afslapning i Amalfi

8 dages kør-selv-ferie fra Rom til Amalfi

Start rejsen ud med nogle dage i verdens hovedstad, Rom. Spis på de mange lækre restauranter, drik en god kop kaffe i bydelen Trastevere, bliv fascineret af det mægtige Colosseum og oplev verdens største kirke, den imponerende Skt. Peterskirke. 
Hefter går turen mod sydøst, hvor endestationen hedder Amalfi - denne hyggelige og charmerende lille fiskerby har lagt navn til hele kysten. Her er I ikke langt fra sandstrande, smukke kystbyer, ruinbyen Pompeji samt den imponerende vulkan, Vesuv.
Der er altså rig mulighed for at kombinere storbyferie og kultur med afslapning og kyststrækninger i de smukkeste omgivelser.

Vi har i denne pakke inkluderet billeje, flybilletter, tre nætter i romantiske Rom og fire nætter i solrige Amalfi. I samler bilen op når I forlader Rom og afleverer den når i flyver hjem fra Napoli.

Fra 2.309 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 8 dages kør-selv-ferie med flybillet, 7 hotelovernatninger og billeje.

Rejseperiode:
Hele året
Vi anbefaler april - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Denne kør-selv-ferie kan du skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online


Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister, og hjælp til at skræddersy din rejse?

Kontakt vores rejsespecialister

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst til Rom

Velkommen til Rom!

Alt efter hvilket flyselskab I flyver med, kan ankomsten til Rom være alt fra sidst på formiddagen til sidst på aftenen. Fra lufthavnen kører der tog direkte ind til byen, det tager ca. 30 min. I kan også vælge at tage en taxa.

I kan bruge eftermiddagen eller aftenen på at suge de første indtryk til jer med en gåtur gennem byens hyggelige gader, drik et glas vin og spis en dejlig middag på en af de mange hyggelige restauranter. Vi kan anbefale området Trastevere - her er smalle, kringlede gader og forskellige pladser med kirker, museer og specialforretninger, samt et stort udvalg af restauranter.

Rom

I har to hele dage i Rom til at opleve hvad denne charmerende by har at byde på. 

Peterskirken i Vatikanstaten er næsten et must når man besøger Rom. Det er et af verdens største kirkebygninger, og det er uden tvivl et af de allerhelligste steder for katolikkerne - turister valfarter hertil hver dag, for at betragte de imponerende bygninger. Det er også her I kan se det verdensberømte Sixtinske Kapel af Michelangelo, som jo nok kan betegnes som hovedværket fra den italienske renæssancekunstner.

Rom er ikke kun et spændende besøg på grund af store seværdigheder som Colosseum, Den Spanske Trappe og Trevifontænen. Italiensk mode er verdensberømt for lækkert og stilsikkert design. Via del Corso er en af Roms længste gader midt i det historiske centrum, og lokker med internationale mode- og designbutikker. På gaden Via del Babuino kan I til gengæld købe antikviteter, lamper og glas med hjem. Så er I til shopping, er der altså rigeligt med muligheder.

Leder I efter den helt rigtige atmosfære i Rom, så er Piazza Navona et rigtig godt bud. Det lange smalle torv er utrolig hyggeligt, og på pladsen ligger den smukke barokkirke, Sant'Agnese in Agone. Sæt jer på en af de mange fortovsrestauranter og nyd et let måltid eller et glas vin imens I hviler benene.

Dette er blot et lille udvalg af de mange oplevelser der venter jer i skønne Rom.

Rom - Amalfi

I dag henter I jeres bil, forlader Rom og gør jer klar til at køre mod sydøst og Amalfi. Den hurtigste vej er via motorvejen, men vi anbefaler den mere sceniske rute langs kysten. Her kan I gøre stop i Terracina og Sperlonga på vejen.

Terracina er fyldt med romerske ruiner, hvor mange af dem dukkede op efter bombardementerne under 2. verdenskrig. Tag en tur forbi Piazza Municipio og betragt de gamle imponerende bygningsværker og besøg herefter templet for Jupiter Anxur - her er udsigten ud over byen og kysten helt fantastisk. I kan også tage en dukkert på byens lækre sandstrand.

I Sperlonga finder I hvide huse med farverige døre, hyggelige, smalle gader samt små caféer og restauranter - alt sammen er med til at skabe en helt speciel stemning. Her er det også muligt at hoppe en tur i havet fra den brede sandstrand. 

Amalfi

I har tre hele dage til at nyde den smukke Amalfikyst. Det er helt op til jer hvad dagene skal bruges på, vi giver bare et par anbefalinger med på vejen.

Fra Amalfi er der ikke langt til Pompeji og Vesuv, som tilsammen udgør en oplagt dagsudflugt. Pompeji blev foreviget efter det voldsomme udbrud fra Vesuv i år 79 e.Kr., der begravede byen og dens liv i vulkansk aske - et spændende og lidt makabert blik tilbage i tiden. Vesuv ligger nordvest for Pompeji og er en de få aktive vulkaner i Europa og ikke mindst én af de farligste i verden. Tag gåturen op til toppen af vulkanen og krateret for at få en fornemmelse af den voldsomme kraft der ulmer under overfladen. 

Vi kan også anbefale en sejltur til Capri. Ikke nok med at I ser Amalfikysten fra vandet, så er Capri en lille romantisk ø, hvor I bl.a. kan opleve Grotta Azzurra, Den Blå Grotte - her forvandler lyset grotten til et blåt lyshav. I hovedbyen Capri ligger den lille plads Piazzetta, hvor I kan nyde en god frokost.

I Maiori finder I nogle af de bedste strande i området, så denne by er et oplagt valg når I trænger til ren afslapning. 
Kør også en tur til Sorrento, hvor I kan opleve byens historiske centrum med shopping og kulturelle oplevelser og nyde udsigten over Napoli-bugten og Vesuv.

Afrejse fra Napoli - ankomst til Danmark

Feriens sidste køretur går fra Amalfi mod Napoli Lufthavn. Her afleverer I lejebilen og begynder hjemrejsen til Danmark.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 2.309 kr.

Prisen inkluderer

  • Fly København - Rom samt Napoli - København
  • 3 overnatninger i Rom
  • 4 overnatninger i Amalfi
  • 4 dages billeje inkl. forsikring


Prisen INKLUDERER IKKE

  • Måltider
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

Denne kør-selv-ferie kan I selv skræddersy og bestille online nedenfor. Her er der mulighed for at indtaste rejsedatoer samt hvilken lufthavn I ønsker at rejse fra.

Når I kommer videre til næste side, har I mulighed for at ændre på hoteller, fly og billeje, så rejsen kommer til at passe til præcis jeres ønsker. 

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med flere stop i Italien.

Ønsker I inspiration og rådgivning fra vores dygtige rejsespecialister, kan de kontaktes HER.

Søg og bestil din kør-selv-ferie

Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Vi er altid tæt på dig med 6 butikker
  • Få personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 
  • Vi er kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau 2019

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Søndergade 70, 1. etage
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kattebjerg 3
4700 Næstved
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011