Hotel Paganelli, Venedig

Hygge i tidligere kloster bygning

Hotel Paganelli, Venedig

Få minutters gang fra Markuspladsen og med udsigt til San Giorgio øen. Paganelli er indrettet i en lille bygning der tidligere har huset et Benedektiner kloster. I dette lille hyggelige hotel handler det om harmoni, charme, karakter og ægthed. De kun ti værelser er enkelt indrettet og kombinere charmen ved med moderne funktionalitet. To smukke panoramaterrasser byder på god udsigt og muligheden for mindeværdige øjeblikke med kig til den venetianske lagune. Ægthed og karakter er også at finde i stedets restaurant, hvor menuen er inspireret af lækre italienske, lokale, og sæsonbestemte produkter.

Fra 690 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Det historiske 3-stjernede Hotel Paganelli Venedig, der ligger kun få minutter fra Markuspladsen, byder dig velkommen i raffinerede omgivelser skabt af et gammelt kloster af benediktinske nonner. Hotellet fornyes kontinuerligt for at tilbyde gæsterne maksimal komfort. Stedet består af en hovedbygning på tre etager med udsigt over Riva degli Schiavoni, samt et anneks omgivet af tilstødende Campo San Zaccaria. Begge bygninger har elevator, gratis trådløs internetadgang og aircondition. 

Tagterrasserne

Der er intet bedre sted at nyde udsigten fra, end de to eksklusive tagterrasser med udsigt over lagunen. De to panoramiske Altana er typiske tagterrasser,
der hører til venetianske bygninger. Altana San Giorgio er det perfekte sted at slappe af og nyde en drink fra baren nedenfor. Altana Redentore er beregnet til eksklusive middage serveret af partnerrestauranten Sestante - Osteria di Mare. Hvis du ikke vil gå glip af denne romantiske oplevelse, så glem ikke at reservere denne specielle middag på forhånd.

Restaurant Sesante

Hotellets moderne venetianske partnerrestaurant Sestante der ligger få skridt fra hotellet, tilbyder et udvalg af traditionelle retter lavet udelukkende med lokale og
sæsonbetonede produkter. Nyd en god middage eller en enkelt aperitif eller et glas vin.

 

 

 

Kort

Vis på kort

Få et tilbud