Romantik Boutique Hotel Villa Sostaga, Gardasøen

hotel med den smukkeste udsigt over Gardasøen

Romantik Boutique Hotel Villa Sostaga, Cargnano

Romantik Boutique Hotel Villa Sostaga ligger på en bakke over landsbyen Gargnano på Gardasøens maleriske vestbred. Bygningen, er kan dateres tilbage til slutningen af ​​det 1800-tallet, blev bygget af grev Giuseppe Feltrinelli, der ønskede en jagtbolig midt i et skov på 40 hektar beliggende på en bakke kun få kilometer fra Gargnano, et af de mest fortryllende steder ved Gardasøen. Når I ankom til den historiske villa venter en af ​​de smukkeste udsigter over Gardasøen. Et panorama, der i kombination med villaens unikke charme, vil fortrylle enhver besøgende.

Fra 1.495 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad, eftermiddagskaffe og 5-retters aftenmenu

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Et hotel med smagfuld personlig indretning

Hvert af de 19 værelser på Romantik Boutique Hotel Villa Sostaga, der er opdelt mellem villaen og annekset, blev individuelt og personligt indrettet under ledelse af Gabriella Seresina, der arbejdede i den milanesiske modebranche i mange år. På Villa Sostaga er udsigten altid i fokus, uanset om I sidder i restauranten, på terrassen til morgenmaden eller slapper af med et godt glas i en af ​​de dejlige himmelsenge ved poolen.

Værelserne på mellem 27 og 36 kvm i selv villaen byder på en raffinerede atmosfære, med fine detaljer i stofferne, farverne og den særlige indretning. Annekset, Dépendance Meridiana, ligger kun 25 meter fra Villa Sostaga og blev fuldstændig renoveret i 2008. Her er værelserne indrettet i klassisk stil, de er lyse og store og hvert værelse har sit navn fra de skønne landskaber, der kan beundres fra de mange vinduer.

I den elegante og komfortable restaurant kan I nyde retter fra hotellets gourmet- og traditionelle Garda-køkken. Verandaen, Liberty-spisesalen og Clarabella-salonen er elegante omgivelser og om foråret og sommeren kan gæsterne nyde de blide og behagelige briser, der kærtegner den velplejede have og den store park på 40 hektar.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011