Romantik Hotel Relais d'Arfanta, Prosecco-bjergene

Pragtfuld hotel ved 'Strada del Prosecco'

Romantik Hotel Relais d'Arfanta, Tarzo (TV)

Romantik Relais d‘Arfanta ligger i Prosecco-bjergne, der er på vej på UNESCOs Verdensarvsliste. Relais'et med 7 suiter ligger midt i deres egne Prosecco-vinmarker og olivenlunde, ikke langt fra den berømte Strada Del Proseco og kun ca. 60 km fra nær Venedig.

Romantik Relais d'Arfanta er et luksuriøst landsted,der blev fuldstændig renoveret i 2014. Den gamle herregård kan stadig anes på smedejernsporten til den store indkørsel. Og da Relais'et ligger 10 minutter fra de nærmeste, større byer Vittorio Veneto og Conegliano), kunne være mere stille og mere idyllisk. Kun de meget fjerne kirkeklokker i den lille landsby Arfanta kan undertiden høres.

Fra 1.095 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad, eftermiddagskaffe og 5-retters aftenmenu

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Lækker panoramapool og suiter med privat eksklusivitet

Romantik Hotel Relais d'Arfanta ligger på toppen af ​​Prosecco-bakken med sin panoramapool med en vidunderlig udsigt over de mange vinmarker. Med de syv suiter tilbyder Romantik Relais d'Arfanta en meget privat eksklusivitet. Håndlavede møbler, naturlige farvetoner, olierede trægulve, dyre silkestoffer og smukt linned kan bedst beskrives med adjektiver som ædle, høj kvalitet, moderne og afslappet, med opmærksomhed på detaljer. Men ord er næppe nok til at formidle den luksuriøse, hyggelige stemning i loungeområdet, stedets ubeskrivelige ro, udsigten over vinmarkerne og den totale æstetik.

Da der er mange traditionelle trattoriaer, osteriaer, enotheker (vin), barer og stjernerestauranter i nærheden, har Romantik Relais d'Arfanta ikke sin egen restaurant. Dog serveres en let italiensk frokost efter ønsker fra gæster, der foretrækker at tilbringe dagen ved poolen. Morgenmadsrestaurant hedder "Sala Bellavista", og navnet står for, hvad der venter gæsten; en unik vidunderlig over Proseccos vinmarker. Og I kan være sikre på at finde en flaske af husets egen Prosecco DOCG og olivenolie fra egen produktion, hjemmelavede syltetøj, friskbagte croissanter, frisklavet røræg samt Prosciutto San Daniele på vores morgenbuffet.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011