Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo, Lago d'Iseo

Skønt hotel med den smukkeste udsigt over Lago d'Iseo

Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo, Iseo-Frazione Clusane

Midt i Franciacorta-regionen ligger det 4-stjernede Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo på en bakke, hvorfra I har udsigt over hele Lago d'Iseo. Udsigten rækker helt til Monte Isola og til de smukke bjerge i Vallecamonica med de berømte helleristninger, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Regionen Franciacorta er også kendt for sine fremragende vine. 

Fra 995 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad, eftermiddagskaffe og 5-retters aftenmenu 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik Hotel Relais Mirabella Iseo's Panoramic Rooms ligger i de to senest opførte bygninger, er indrettet i klassisk stil og med en storslået altan eller panoramaterrasse med betagende udsigt over Iseosøen. Alle værelser er udstyrede med badeværelse, minibar, safe, wifi, tv og aircondition. Deluxe værelserne ligger i den gamle bygning og har alle er indrettet med antikke møbler og malerier, alle moderne faciliteter og en fortryllende udsigt over søen.

Hotellets à la carte-restaurant er "Il Conte di Carmagnola", hvor I kan nyde den smukke udsigt over Iseosøen, og hvor køkkenchefen præsenterer typiske regionale retter fra Franciacorta, Lombardiet eller Iseosøen med råvarer med de originale smage og aromaer.

I den smukke have med oliventræer finder i hotellets swimmingpool med komfortable liggestole og parasoller. Her kan I nyde solen og Iseos milde klima. Badehåndklæder fås direkte i receptionen og i solariumområdet, hvor snacks og drikkevarer er tilgængelige i en bar.

PÅ hotellets gård fremstilles ekstra jomfru olivenolie, der opnåede BOB Laghi Lombardi-navnet ved at vinde den første interregionale pris i kategorien i tre på hinanden følgende sæsoner. Besøg på oliefabrikken og smag den fremnragende olie og Franciacorta Brut. Takket være den høje kvalitet bruges olien af kokkene til mange retter og kan købes i hotellets reception.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud