Romantik Hotel Santer, Dolomitterne

Dejligt hotel i smukke Alto Adige

Romantik Hotel Santer, Toblach/Dobbiaco, Alto Adige

Dobbiaco (Toblach) ligger i ca. 1.220 m højde i den smukke Pustertal i Sydtyrol med Dolomiternes berømte bjerge som baggrund, der nu er på UNESCOs Verdensarvsliste! Den lille landsby ligger ved indgangen til det vilde og romantisk vilde Val di Landro for foden af berømte Tre Cime di Lavaredo. Hotellet ligger på vej til Cortina, direkte i udkanten af Dobbiaco.

Fra 1.395 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad, eftermiddagskaffe og 5-retters aftenmenu 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik Hotel Santer byder både på økonomi og på luksus. Værelser og suiter er alle komfortabelt indrettede med sans for detaljer, der skaber en hyggelig og indbydende atmosfære. Alle værelser er udstyret med badeværelse, satellit-tv, radio, minibar, gratis internetforbindelse, telefon og hårtørrer  mm. Suiterne i Suite Logde er individuelt indrettede, hver suite med tema er opkaldt efter sin designer.

Restauranten frister med Pustertaler-specialiteter, kød fra deres egne gårde i Braies, altid med friske råvarer. Her tilbydes mange vildtretter, typiske "landmand-retter", fiskespecialiteter og gourmetretter. Nyd jeres kulinariske rejse i den romantiske atmosfære ved stearinlys eller i vores rustikke sydtyrolske „stube“. De lækre retter akkompagneres med lækre desserter og fine vine fra Sydtyrol og Italien. 

Til fritidens lokker Romantik Hotel Santer med iIndendørs og udendørs swimmingpool, sauna, kneipp, massage og et skønhedscenter på 3.000 kvm. Her er et enormt udvalg af sundheds- og vitalitetstilbud og skønhedspakker og blide farver, aromatiske parfume og en betagende udsigt over Dolomitterne er nogle af de vigtige ingredienserne til afslapning og velvære.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud