Romantik Hotel Stafler, Sydtyrol

Charmerende hotel i smukke Sydtyrol

Romantik Hotel Stafler, Mauls/Freienfeld

Romantik Hotel Stafler blev bygget i 1270 som en poststation på den historiske passvej langs Brennero Pass i Alperne. I 270 år var bygningen med sine karnapper og hyggelige traditionelle lokaler vært for mange rejsende. Den tyske digter Goethe har endda stoppet her. I dag ligner Romantik Hotel Stafler med stalde og stor park en landsby i sig selv, et unikt miljø i det smukke sydtyrolske landskab

Fra 525 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenmad, eftermiddagskaffe og 5-retters aftenmenu

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Bo på et af de bedste gourmethoteller i Sydtyrol

Romantik Hotel Stafler er vokset gennem århundrederne. Derfor har værelserne og suiterne forskellige størrelser og indretning, men vælger I en Jujnior Suite Classic i "Haus Parkblick" med udsigt over den indre have eller parken får I et værelse på ca. 35 kvm indrettet med tidstypiske møbler i harmoniske farver, store, dejlige dobbeltsenge, hyggelig opholdsstue, dejlig badeværelse, gratis WiFi, minibar, fladskærms-tv, wellnesspose med poolhåndklæder og hjemmesko, dejlige badekåber, safe og delvist med balkon.

I den tidligere poststation og Bauernhof Stafler kan I mærke traditionerne i hvælvingerne, de middelalderlige lokaler og de romantiske karnapper. Væggene, der er gennemsyret af historie og traditon og bidrager bestemt til, at hotellet i dag er et af de bedste gourmethoteller i Sydtyrol. Og de to 2 Michelin-stjerner er en yderligere bekræftelse på standarden.

Hotellets "Romantica" tlbyder dampbad, finsk sauna og boblebad, opvarmet afslapningsbænk, infrarød kabine, solarium, kold grotte, isfontæne og mange brusere. Og naturligvis kan I bestille skønhedsbehandlinger såsom kropsafskalning, aromatiske bade og mudderpakker i specielt udstyrede rum, fuldkrops- eller delmassage, stimulering af fodreflekszoner mm.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011