Santo Stefano SPA Relais, Piemonte

Elegant hotel i Piemonte

Santo Stefano Spa, Sandigliano (BI), Piemonte

Santo Stefano er et skønt hotel beliggende i det grønne landskab i Biella, og er i sig selv en oase af wellness og afslapning. Hotellet har 76 værelser, fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser, deluxe-værelser, juniorsuite, suite og suite SPA, og lokker med den første og eneste SPA Nuxe og sportscentret "Santo Stefano Padel & Tennis", foruden hotellets fitnesscenter og swimmingpool. 

Alle værelserne er moderne og indbydende og har en dejlig udsigt over det grønne landskab. Alle værelserne er veludstyrede med alle moderne bekvemmeligheder som smart TV, gratis trådløs internet, telefon, minibar, skrivebord med stol, safe, badeværelse med badekar og hårtørrer. Suiterne har desuden et opholdsområde med mulighe for at lave te og kaffe. Alle værelser er røgfrie og enkelte værelser er indrettede til handicappede.

Fra 495 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Les Collectionneurs
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Luksus i Piemonte

Santo Stefano Restaurant er unik på den måde den moderniserer de traditionelle retter. Smagene kombineres med stor vægt på lokale producenters råvarer, og det er her, at smagene fra den lokale mad og vintradition blandes med kreativiteten og lidenskaben. Santo Stefano Restaurant har to forskellige lokaler til frokost og middag.

Nuxe SPA er en oplevelse mellem følelser og dufte.Her skaber moderne og naturen skaber intime eventyrrum, hvor skønhed og wellness smelter sammen. Her kan I købe skønhedsprodukter der stammer fra naturligt planteekstrakt, hvis aktive stoffer virker blødt på huden. Nuxe SPA er åben for hotellets gæster.

Vil I være aktive er der mulighed for padel, tennis, motionsrum og swimmingpool.

 

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud