Rejser til Kroatien

Kroatien er et ualmindeligt alsidigt og smukt land

 

Du skal rejse til Kroatien, hvis du er en vandhund, der elsker at boltre sig i krystalklart vand, sejle gennem et fantastisk øhav og spise "alt godt fra havet" på en lille restaurant. Ved kysten kan du boltre dig i det krystalklare Adriaterhav. Du kan snorkle, dykke, surfe, stå på vandski eller bare slappe af og nyde de skønne omgivelser. Om aftenen kan du lade dig forføre af de mange lækre restauranter eller nyde stemningen i de hyggelige kystbyer.

Men snyd ikke dig selv for oplevelser i indlandet med en fængslende smuk natur med forrevne klippeformationer og store skovområder, som gemmer på et rigt dyre- og planteliv, og så er der også de gamle små fæstningsbyer. Du kan også tage på et krydstogt i den kroatiske skærgård med afslapning, aktiv ferie og smagsprøver på det bedste af Kroatien. Du er sikker på at få en super dejlig ferieoplevelse uanset, om du rejser alene, som par eller med børn. Rejser du til Kroatien bliver du mødt af en oprigtig varm gæstfrihed fra de lokale uanset, om du rejser ved kysten eller inde i landet.

Flyver du til Kroatien, kan du leje en bil, der står klar i lufthavnen og starte kør-selv-ferien til de områder, du ønsker at se.

Se filmen
Rejser til Kroatien

Rejseformer

udvalgte områder og byer

Vis på kort