Rejser til Dalmatien

Kroatiske fristelser i Dalmatien

Den perfekte sommerferie er en kør-selv-ferie til Dalmatien. Her er fyldt med fristelser for hele familien. De fortryllende lavendelmarker, det dejlige klima og de små fotogene bugter er med til at gøre øen så speciel. Dalmatien er både for børn og voksne, unge og ældre, kærestepar og store familier. Rejser du til Dalmatien får du et skatkammer af gode ferieoplevelser.

I Dalmatien frister Adriaterhavet dig med afslapning og alle former for vandsportsaktiviteter. Byerne fortæller dig en levende historie gennem de mange unikke seværdigheder og museer. Bjergene inviterer dig på vandre-, cykel- og rideture med udsigt over den smukke kyststrækning. Klatring er også et hit. Du kan også gå på eventyr i en af Dalmatiens 4 fantastiske nationalparker fx Paklenica, Krka og Kornati-øernes nationalpark. De er alle meget forskellige, så det er op til dig at vælge. Øerne ligger desuden som perler på en snor og venter på dig. Øen Hvar er fx kåret til en af verdens 10 smukkeste.

Pak bilen og tag på kør-selv-ferie, eller du kan også flyve til Split eller Dubrovnik og leje en bil, som står klar til dig i lufthavnen og køre ud på eventyr. Vores udvalgte hoteller er base for oplevelser i området. Bestil din kør-selv-ferie til Dalmatien i dag.

rejseformer

Inspiration

Vis på kort

Kontakt