Deltagerne vil lære at lave samoosa (wienerbrødstrekant) og koesister (sød-krydret donut) fra bunden. Den to timer lange workshop tager deltagerne gennem denne proces trin for trin.
The Malay Cook-Up's koesister & samoosa-demo
The Malay Cook-Up har taget sit traditionelle køkkensamarbejde et skridt videre med koesister- og samoosa-demoen.
I løbet af denne time lærer deltagerne at lave samoosa (wienerbrødstrekant) og koesister (traditionel, sød-krydret donut) fra bunden. Den to timer lange, interaktive madlavningsworkshop tager dig gennem denne proces trin for trin, mens du bliver guidet af en dygtig Cape Malay-kok i et hjemmekøkken i Bo-Kaap.
Efter kurset sætter gæsterne sig sammen med værten for at nyde deres selvlavede snacks, mens de engagerer sig i nogle hjertelige samtaler.
Koesister og samoosa er synonymt med Bo-Kaaps tidligste indbyggere, og i dag er de en integreret del af sydafrikanernes kost, uanset kultur og religion.
Fra
144 kr.
pr. person
Lokation:
Vest-Kapprovinsen, Sydafrika, Kapstaden, Bo-Kaap
Varighed:
2 hour
Sprog:
English, Afrikaans
Anmeldelser:
4.5/5 stjerner
Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:
Kort
Galleri
Information
Højdepunkter
- En interaktiv og engagerende klasse under ledelse af en dygtig Cape Malay-kok.
- En perfekt kombination af salte og søde snacks
- Autentiske Cape Malay-smagsnuancer
Inkluderet
- 2 timers undervisning inklusive smagning
- Alt udstyr og alle ingredienser leveres
- Deling af lokal historie
- Autentiske ingredienser anvendes
Bestil direkte
Få et tilbud på en pakkerejse






