Unikke overnatninger i Norge

Gør overnatningen til en oplevelse på kør-selv-ferien gennem Norge

Norges fantastiske natur gav grobund for turisme allerede i 1800-tallet. Det var i høj grad overklassen fra England og Tyskland som var flittig besøgende, og det skabte tidligt en stærk tradition for gode hoteller i Norge.

I dagens Norge finder du både de historiske hoteller i opgraderet version, samt nye hoteller i gamle bygninger og klassiske rammer.

Eksempler på unikke hoteloplevelser er ærværdige Britannia Hotel i Trondheim og Walaker Hotel i Fjordnorge som er en gammel skydsstation. Se flere af vores udvalgte unikke hoteller nedenfor, der nemt kan blive en af de store oplevelser på kør-selv-ferien i Norge.

Vælg en af vores unikke overnatningsmuligheder:

  • Historiske hoteller
  • Unikke rammer
  • Enestående omgivelser
  • Stor kvalitetsbevidsthed
  • Højt serviceniveau

Bestil trygt med vores garantier i ryggen. Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Yderligere giver vi dig garanti for hotel-only, så du kan annullere dine hotelreservationer uden omkostninger. Dermed kan du allerede nu starte din ferieplanlægning trygt - Læs mere om garantierne.

Sådan booker du et hotel:

Vores unikke overnatningsmuligheder er nøje udvalgt udvalgt, og kan kun bookes telefonisk på 70 11 60 11.

Kontakt os for at høre mere, eller søg blandt vores mange hoteller, der kan bookes online.

Kontakt

 

Kort

Vis på kort

Oplev Norge - skab din egen historie

Kan vi hjælpe dig?